Erkek mahkumla cinsel ilişkiye giren bayan infaz memuru 15 yılla yargılanacak

Idaho eyaletinde erkek mahkumla kadın infaz memurunun geçtiğimiz nisan ayında yaşadıkları olayın ortaya çıkmasının peşinde infaz memuru, hakkında soruşturma açılınca istifa ederek kaçtı. İKİ KONUDAN SUÇLANIYORİnfaz memuru Miranda Ackerman, mahkumla koğuşta bir aylık zaman .

Erkek mahkumla cinsel ilişkiye giren bayan infaz memuru 15 yılla yargılanacak

Idaho eyaletinde erkek mahkumla kadın infaz memurunun geçtiğimiz nisan ayında yaşadıkları olayın ortaya çıkmasının peşinde infaz memuru, hakkında soruşturma açılınca istifa ederek kaçtı.

İKİ KONUDAN SUÇLANIYOR

İnfaz memuru Miranda Ackerman, mahkumla koğuşta bir aylık zaman zarfında ansızın fazla ilişkiye girmek ve firari eşya olarak sanılan iki fotoğrafı vermekle suçlanıyor.

GEÇTİĞİMİZ CUMA TESLİM OLDU

Soruşturmanın tamamlanmasının peşinde hakkında yakalama kararı çıkarılan Ackerman, geçtiğimiz cuma günü polise teslim oldu. Tutuklanan Marinda Ackerman, kaçmayacağına dair taahhüt verince ise serbest bırakıldı.

MINIMUM 15 YIL HAPİS CEZASI ALACAK

Bu hafta içinde mahkemeye çıkacak olan Ackerman, suçlu bulunması durumunda ise asgari 15 sene hapis cezası alacak. Marinda ve mahkumun aralarında ilişkinin nasıl başladığıyla ilgili ise bir yorumlama yapılmadı.

Erkek mahkumla cinsel ilişkiye giren kadın infaz memuru 15 yılla yargılanacak
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER