Reese Witherspoon danışmanını neden kovduğunu itiraf etti

Hollywood'da kadın ve erkek oyuncular hatta yönetmenler arasındaki fırsat ve ödenti eşitsizlikleri son zamanlarda tartışılıyor olsa da, 44 yaşındaki Reese Witherspoon'un bu eşitsizliklere karşısında mücadelesi fazla önce başladığı ortaya çıktı.

Reese Witherspoon danışmanını neden kovduğunu itiraf etti

Hollywood'da kadın ve erkek oyuncular hatta yönetmenler arasındaki fırsat ve ödenti eşitsizlikleri son zamanlarda tartışılıyor olsa da, 44 yaşındaki Reese Witherspoon'un bu eşitsizliklere karşısında mücadelesi fazla önce başladığı ortaya çıktı. Meşhur oyuncu bir gazeteye verdiği röportajda kendisini yaşı nedeniyle iyi fırsatlar bulamaycağı konusunda uyaran danışmanını kovduğunu itiraf etti.

ABD’li oyuncu Reese Witherspoon, Los Angeles Times’a geçmişte kendisini 30’lu yaşlarındaki kadın oyuncuların iyi fırsatlar bulamadığı konusunda uyaran danışmanını kovduğunu itiraf etti.

44 yaşındaki meşhur oyuncu, “Asla unutmam, ‘para biriktirmeye başlamalısın’ diyen bir parasal danışmanım vardı. 37 yaşındaydım. ‘henüz para biriktirmeye başlamalısın ünkü 40’lu yaşlarında daha eksik para kazanacaksın. Böylece bir kariyerin de olmayacak’ dedi. Beni paniğe sokmuştu. Onu hemen kovdum” dedi.

“NİYETİ ÖZÜR DİLEMEK DEĞİLDİ”

Witherspoon, danıışmanının bunları söylerken özür dilediğini ancak başlıca amacı özür istemek olmadığını vurgulayarak, “Hissetiklerimi asla unutmayacağım” biçiminde konuştu.

14 yaşından beri Hollywood’da bulunan başarılı oyuncu sadece son bir yıl içinde, Big Little Lies, The Morning Show ve Little Fires Everywhere gibi ödüllü dizilere imza atarken, yaklaşık olarak 20 sene sonradan Bu Nasıl Sarışın’a (Legally Blonde) bir devam filmi de çekmeye karar verdi.

İLGİLİ HABERReese Witherspoon, doğum sonrası depresyonunu anlattı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER