İşte Samsung'un 108MP kamerası

Samsung, bir zaman önce tanıttığı 108MP kamera sensörünün öne meydana çıkan özelliklerini tanıtan bir video yayınladı. ISOCELL Bright HM1 kamera sensörü, yalnızca 1/1,33 inç boyutlarında ve 108MP çözünürlük sunuyor.

İşte Samsung'un 108MP kamerası

Samsung, bir zaman önce tanıttığı 108MP kamera sensörünün öne meydana çıkan özelliklerini tanıtan bir video yayınladı.

ISOCELL Bright HM1 kamera sensörü, yalnızca 1/1,33 inç boyutlarında ve 108MP çözünürlük sunuyor. Samsung'a kadar dedektör, DSLR kameralara yakın, şahane detaylara sahip resimler yakalayabiliyor. Firma, görüntülerdeki karlanmayı, ışık yansımasını ve optik kaybı azaltmak için pikselleri birbirinden somut engellerle izole eden ISOCELL Plus teknolojisini kullanıyor.

ISOCELL Bright HM1: Fine details with 108Mp image sensor | SamsungISOCELL Bright HM1: Fine details with 108Mp image algılayıcı | SamsungEnjoy the next level of mobile photography. The ISOCELL Bright HM1 is the mobile image sensor that features 108 million pixels for fine details. With the advanced Nonacell technology that virtually transform pixel structure, the ISOCELL Bright HM1 delivers ultra-high resolution photo in daylight and bright photo with less noise in low light. ISOCELL Plus technology boosts pixel performance by isolating each pixel and Smart-ISO technology selects optimal native-ISO to optimize sensitivity by lighting conditions. Learn more: #SamsungISOCELL #ImageSensor #InnovationForDelight #ImageSensorInnovation

Nonacell piksel gruplama işlevi ise dokuz komşu piksel bir pikselde birleştiriyor ve bu nedenle daha yüksek bir ışık duyarlılığına ulaşmayı sağlıyor. Bu sayede düşük ışıkta aydınlık, karlanmanın eksik olduğu, yüksek çözünürlüklü kareler yakalanabiliyor.

ISOCELL Bright HM1: Fine details with 108Mp image sensor | SamsungISOCELL Bright HM1: Fine details with 108Mp image algılayıcı | SamsungEnjoy the next level of mobile photography. The ISOCELL Bright HM1 is the mobile image algılayıcı that features 108 million pixels for fine details. With the advanced Nonacell technology that virtually transform pixel structure, the ISOCELL Bright HM1 delivers ultra-high resolution photo in daylight and bright photo with less noise in low light. ISOCELL Plus technology boosts pixel performance by isolating each pixel and Smart-ISO technology selects optimal native-ISO to optimize sensitivity by lighting conditions. Learn more: #SamsungISOCELL #ImageSensor #InnovationForDelight #ImageSensorInnovation

ISOCELL Bright HM1'in diğer özellikleri aralarında akıllı ISO teknolojisi, hakiki zamanlı HDR, jiroskop tabanlı EIS, Süper PD otomatik odaklama ve 8K 24fps'ye kadar video kaydolma var.

bu vesileyle Samsung, 2020'nin sonlarına içten 150MP'lik bir kamera sensörünü piyasaya sürmeyi planlıyor. Firmanın planları aralarında insan gözünün sınırlarını aştığı söylenen 600MP'lik bir imaj sensörü geliştirmek de var.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER