Netflix'in üç yıldızı bir arada

Stranger Things, The Witcher ve Fleabag, Netflix'in yeni filmi ile bir araya geliyor gibi gözüküyor.

Netflix'in üç yıldızı bir arada

Stranger Things, The Witcher ve Fleabag, Netflix'in yeni filmi ile bir araya geliyor gibi gözüküyor. En azından bu yapımların ekiplerinde yer alan kayda değer isimler anlamında...

Netflix, Stranger Things'ten Mille Bobbie Brown ve The Witcher'dan Henry Cavill'in rol aldığı, Fleabag yönetmeni Harry Bradbeer tarafından yönetilen yeni bir Sherlock Holmes filmini duyurdu. Hem Helena Bonham Carter (Alice in Wonderland) ve Sam Claflin (Journey's End) de yapımda rol alacak ve akıcılık Jack Thorne (BBC'den His Dark Materials) göre yazılacak.

Enola Holmes adlı film, Nancy Springer tarafından yazılan genç yetişkin kurgu romanı serisini esas alacak ve bu süratli, meşhur İngiliz dedektifin genç kız kardeşini takip ediyor. Netflix, Legendary Entertainment göre yapımı üstlenilen film için yayınlama haklarını satın almış durumda.

Film için hemen şimdi bir yayım tarihi verilmiş değil ancak o kadar açıklayıcı olmayan "yakında Netflix'te" sözü laf konusu. Netflix için bu yıl böylece çok ertelenme yaşandı ve COVID-19 salgını, Stranger Things'in dördüncü sezonu dahil olmak üzere çeşitli dizilerin yapımında ertelemelere yol açtı. Buna rağmen sızıntı platformunu, açıkladığı birincil çeyrek raporunda, altın çağını yaşadığını gözler önüne serdi.

Netflix daha önce yaptığı açıklamalarda önümüzdeki birkaç ay boyunca yayım planlarının etkilenmeden devam edeceğini ve salgının etkilerinin yılın ilerleyen zamanlarında daha görülür olacağını söylemişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER