Koronavirüs bu ilde hiç kalmadı

Tunceli'de tedavi gören son koronavirüs hastasının da taburcu olmasıyla birlikte kentte koronavirüs vakası kalmadı. Tunceli'de tespit edilen 8 Kovid-19 hastasından 7'si geçtiğimiz günlerde tedavilerinin gerisinde taburcu oldu.

Koronavirüs bu ilde hiç kalmadı

Tunceli'de tedavi gören son koronavirüs hastasının da taburcu olmasıyla birlikte kentte koronavirüs vakası kalmadı.

Tunceli'de tespit edilen 8 Kovid-19 hastasından 7'si geçtiğimiz günlerde tedavilerinin gerisinde taburcu oldu. Tedavisi süren son koronavirüs hastası E.D. (27) de bugün sağlık çalışanlarının alkışlarıyla taburcu edildi. Bu Vesile Ile kentte Kovid-19 vakası kalmadı.

Tunceli Valiliği, sosyal ağ hesabından yaptığı açıklamada, "Şu başlıca kadar Tunceli'de saptama edilen 8 artı vakamızdan 7 hastamız önceki hafta taburcu olmuşlardı. hemen şimdi kalan 1 hastamız da taburcu oldu. Bu Nedenle iyileşip, taburcu olan hasta sayımız 8 şükür. Başhekimimiz nezdinde afiyet çalışanlarımızı tebrik ediyoruz" dedi.

Şu belli başlı dek Tunceli'de saptama edilen 8 pozitif vakamızdan;7 hastamız önceki hafta taburcu olmuşlardı. hemen şimdi kalan 1 hastamız da taburcu oldu.Böylece iyileşip,taburcu olan hasta sayımız 8 şükür. Başhekimimiz nezdinde sıhhat çalışanlarımızı tebrik ediyoruz.?? #EvdeKalTunceli ???? pic.twitter.com/RSZyosVeSc

— T.C.Tunceli Valiliği (@TunceliValiligi) April 23, 2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER