Kingston'dan yeni SSD'ler geliyor!

Kingston Technology Company Inc'in Flash bellek iştiraki, hafıza ürünleri ve teknoloji çözümlerinde dünya lideri Kingston Digital, Inc.

Kingston'dan yeni SSD'ler geliyor!

Kingston Technology Company Inc'in Flash bellek iştiraki, hafıza ürünleri ve teknoloji çözümlerinde dünya lideri Kingston Digital, Inc. masaüstü bilgisayarlar, meslek istasyonları ve yüksek performanslı veri operasyon (High Performance Computing - HPC) sistemlerine karşın 2TB kapasiteli KC2500 M.2 NVMe PCIe SSD modelini duyurdu. Daha yüksek kapasiteli yeni model, müşterilerin gelişen depolama alanı ihtiyaçları için esneklik sunmanın yanı sıra iş akışlarını da iyileştiriyor.

En yeni Gen 3.0 x 4 kontrolcüsü ve 96 katmanlı 3D TLC NAND'dan yararlanan KC2500, 3.500 MB/s'ye ulaşan okuma ve 2.900 MB/s'ye ulaşan yazma hızlarıyla2 mucizevi performans ve dayanıklılık sunuyor. Kendisini şifreleyebilme özelliğine sahip olan bu SSD, 256-bit AES-XTS donanım tabanlı şifreleme ile uçtan uca data koruması sunuyor. TCG Opal 2.0 güvenlik yönetimi sayesinde Symantec, McAfee ve WinMagic gibi bağımsız yazılım markalarının çözümlerinin kullanılmasına da olanak veriyor. KC2500'de ayrıca, BitLocker ile birlikte kullanılan Microsoft eDrive tehlikesiz depolama özellikleri desteği bulunuyor.

KC2500; 250GB, 500GB, 1TB ve 2TB kapasite seçenekleriyle geliyor. Daha pozitif data için kingston.com/tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER