Klipsch'ten "kusursuz" hoparlör!

Konut sinema sistemlerinde akla gelen ilk marka olmasının yanı sıra, ticari sinema salonlarında kullanılan hoparlör pazarının bir numaralı oyuncusu olarak konumlanan Klipsch'in Heritage ailesinden The Sixes Faal Monitör Hoparlörü, büyük odaları dolduracak güçte ses seviyesi ile .

Klipsch'ten

Konut sinema sistemlerinde akla gelen ilk marka olmasının yanı sıra, ticari sinema salonlarında kullanılan hoparlör pazarının bir numaralı oyuncusu olarak konumlanan Klipsch'in Heritage ailesinden The Sixes Faal Monitör Hoparlörü, büyük odaları dolduracak güçte ses seviyesi ile kaliteyi zirveye çıkarıyor.

Klipsch'in, hoparlör kategorisinde öne meydana çıkan kayıtlı teknolojisi Klipschorn boynuz tipi sürücüleri, kullanıcılarına özgün bir hassasiyet, kusursuz netlik ve zahmetsiz şiddet kombinasyonu sunuyor.

Kusursuz ses deneyimi

Epeyce eski ve köklü bir marka olan Klipsch ile mükemmel müzik ve film zevki çıkarmanın zamanı geldi. The Sixes monitör hoparlörün entegre amfisi doğruca, fazla yer kaplamadan odanızı dolduracak gerçeğe en yakın, hatasız bir ses deneyimi ile buluşmaya hazırlanmış olun.

Yüksek verimli amplifikasyonu, kabiliyetli yapısı, harici subwoofer ile enerjik bass sesi özelliği ve

A/V alıcısına gereklilik duymadan hatasız Hifi ses sunan Klipsch'in The Sixes Aktif Monitör Hoparlörü, vintage tasarımı ile harikalar yaratıyor.

Bas hoparlörü ekleme seçeneği

Entegre phono pre-amp, bluetooth kablosuz teknolojisi, dijital optik, analog RCA ve USB girişlerine sahip The Sixes, pikap, TV, bilgisayar ya da bluetooth teknolojileri ile herhangi bir cihaza bağlanarak kaynak ne olursa olsun mükemmel bir yankı deneyim sunuyor. The Sixes, bununla birlikte kolaylıkla harici bir subwoofer hoparlörü eklemeniz için bass çıkışına da sahip.

Klasik tasarımın son teknoloji ile buluşması

Hakiki ahşap cilası, bakır dolgun tuş ve buton materyalleri ile tasarlanan Klipsch Heiritage serisi, Paul W. Klipsch'in akustik ve olağan tasarım mirasını son teknolojilerle harmanlıyor. Klipsch mühendisleri göre hatasız ses deneyimini tanımlayan The Sixes, problemsiz montaj ve tatbik sunuyor.

Dünyaca ünlü sloganı, çalışanı Bob Moers'ın efsanevi "Bullshit" t-shirtleriyle verdiği poz ile popüler ışık halkası gelen Klipsch markası, müzik tutkunları ve meraklıları için efsanevi performanslı tasarım harikalarına imza atmaya devam edecek.

The Sixes Faal Monitör Hoparlörü 8499 TL.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER