OnePlus 5T İçin Yeni Renk Geldi

OnePlus 5T İçin Yeni Renk Geldi

OnePlus 5T İçin Yeni Renk Geldi

Kumtaşı beyazında olacak akıllı telefon OnePlus 5T sınırlı sayıda üretilecek.

Çinli akıllı telefon şirketi OnePlus 5T'nin yeni bir rengini duyurdu. Bu renge ise Kumtaşı beyazı adı verildi. XDA Developers tarafından hazırlanan bir rapora göre, şirketin bir sözcüsü yeni varyantın fiyatı hakkında da bilgi verdi. Açıklamaya göre yeni cihaz ABD'de yaklaşık 559 ABD dolar fiyatla Hindistan'da ise 5500 R fiyat ile satışa sunulacağı belirtildi. Akıllı telefon, orijinal Oneplus 5T ile aynı donanıma ve yazılıma sahip olacak. Akıllı telefonda sadece görünümde değişikliklerin olacağı belirtildi.

OnePlus 5T, geçen yılın Kasım ayında piyasaya sürüldü ve başlangıçta yalnızca bir renge sahipti. O renk de gece siyahı olarak adlandırılmıştı. Daha sonralarda beyaz arka kapaklı ve kırmızı telefonlar da üretime çıkartan Çinli akıllı telefon şirketi OnePlus, bir de Star Wars hayranları için özel tasarımlı bir cihaz piyasaya sürmüştü. Renk varyasyonlarını halen yetersiz bulan müşteriler için şimdi de Kumtaşı beyazına sahip yeni görünümlü cihaz satışa çıkartılacak.

Bu renk ilk olarak OnePlus'ın Youtube sayfasında yer alan 'What's in the box' başlıklı videonun içeriğinde görüntülenmiş ve kullanıcıları heyecanlandırmıştı.

Kaynak: firstpost.com

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2018, 14:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER