Sefa Çağlar: Geleneksel reklamların yerini dijital reklamlar alıyor

“Markalar sosyal medya reklamlarını tercih ediyor” Günümüzde sosyal ağ cümbür cemaat göre kullanılmaktadır.

Sefa Çağlar: Geleneksel reklamların yerini dijital reklamlar alıyor

“Markalar sosyal medya reklamlarını tercih ediyor”

Günümüzde sosyal ağ cümbür cemaat göre kullanılmaktadır. Kişilerin veya firmaların reklamlarını buradan yayınlamaları ayrıca reklam maliyetleri açısından keza de kasıt kitleye ulaşabilir olmasından dolayı çok daha avantajlı ayla gelmiştir.”

“sosyal ağ reklamları daha etkin”

sosyal ağ reklamları ile ilgili izah etme yapan Sosyal Medya Uzmanı Sefa Çağlar ‘'Geleneksel reklamlar için daha büyük bütçe ile reklam ve tanıtım çalışmalarının yapıldığını oysa günümüzde sosyal medyayı kullanarak çok daha küçük bütçelerle kitlelere daha kolay ve daha az maliyet ile ulaşabilmenin kolay olduğunu'' belirtti.

“sosyal medya doğru kullanılmalı”

Sosyal medyanın hayatımızda manâlı bir yeri olduğuna dikkat çeken Sefa Çağlar ‘' sosyal ağ yardımsever olduğu değin güvenli olmayan de, fazla pozitif veri kirliliği var tanıtım yapmak isteyen firmalar ve kişiler bu uygulamaları içten strateji ile kullanmalı. Hatalı uygulanan reklam tanıtım faaliyetleri kimliğinize zarar verebilir'' açıklamalarında bulundu. sosyal ağ hepimizin hayatında büyük yer kaplarken, doğru ve bilinçli kullanmanın önemi büyük. Sanal bir dünyada olduğumuzu ve bu uygulamaları bilinçli kullanmamız gerektiğini unutmayalım. 

Sosyal medyanın kullanımına da değinen Sefa Çağlar ‘'Sosyal Medyadaki yerinizin sınırları yok. Hayal ettiğinizi uygulayacağınız bir platform var karşınızda'' biçiminde ifade etti.Sefa Çağlar sosyal medyadaki tecrübe ve birikimleriyle firmalara en iyi hizmetleri vermeleri konusunda danışmanlık sağlıyor. Sosyal medyada birey ve kurumların uygulayacağı stratejilerin bağımsızlık olması önemli. Düş gücünün sınırı değil, bu sınırsızlığın içerisinde vizyonunuza uygun reklam ve tanıtım faaliyetlerinin sürdürülebilmesi olası. Bunun için alanında uzman bir Sosyal Ağ Uzmanı ile çalışarak; sosyal çalışmalarınızı, reklam faaliyetlerini ve firma bilinirliğini arttırmayı zahmetsizce sağlayabilirsiniz. sosyal medya uzmanınız sizin için en içten reklam ve tanıtım faaliyetlerinizi sürdürmenizi sağlayacaktır.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER