Tesla Cybertruck'a yeni yetenek

Eğer kullanıcıların böyle bir özelliğe ihtiyacı olursa, Tesla Cybertruck "bir süre suda süzülebilecek." Tesla CEO'su Elon Musk'ın yolda olan elektrikli arabulucu hakkında verdiği en son bilgi bu yönde. Musk, bu haberi Twitter üzerinde, hayranlara sosyal ağ sitesi aracılığı ile v.

Tesla Cybertruck'a yeni yetenek

Eğer kullanıcıların böyle bir özelliğe ihtiyacı olursa, Tesla Cybertruck "bir süre suda süzülebilecek." Tesla CEO'su Elon Musk'ın yolda olan elektrikli arabulucu hakkında verdiği en son bilgi bu yönde.

Musk, bu haberi Twitter üzerinde, hayranlara sosyal ağ sitesi aracılığı ile verdiği cevap esnasında duyurdu. Bu süzülme özelliğinin iyice ne olacağını ise demin bilmiyoruz. Tesla da konu hakkında az önce bir açıklama yapmış değil. Oysa Musk'ın yorumu, bazen avlanırken ya da balık tutarken nehirleri geçmesi gerektiğini söyleyen bir kişiye cevap olarak verilmişti.

Musk'ın Cybertruck hakkında heyecanlı olduğu kesin. CEO, bir başka bir hayrana yanıt olarak gönderdiği tweet'te elektrikli aracın Model Y'de yer alan ısı pompa sisteminin aynısına ve "fazla daha fazlasına" sahip olacağını söyledikten sonradan Cybertruck'ı üretmek için sabırsızlandığını belirtti. Üretimin 2021'in sonlarına içten başlaması bekleniyor ve Musk daha önce de firmanın Cybertruck üretimi için bir fabrika koymak adına ABD'de konumlar aradığını belirtmişti. Missouri de araba üreticisine 1 milyar dolarlık bir öneri paketi arzetmek kadar ileri gitti.

Musk'ın şu belli başlı değin söylediklerine kadar Cybertruck'ın epeyce çetin bir arazi arabulucu olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER