Ramo’nun yeni bölümü ne zaman? Ramo yeni bölüm neden yok?

Ramo’nun yeni bölümünün yayınlanmaması nedeniyle izleyiciler Ramo niçin değil sorusuna cevap aramaya başladı.

Ramo’nun yeni bölümü ne zaman? Ramo yeni bölüm neden yok?
Ramo’nun yeni bölümünün yayınlanmaması nedeniyle izleyiciler Ramo niçin değil sorusuna cevap aramaya başladı. Bildiği üzere arasında Ramo’nun da yer aldığı birçok dizi setlere corona virüs salgını nedeniyle ara vermişti. İzleyiciler Ramo’nun yeni bölümü ne zaman merak ediyor.

Ramo bu akşam yayınlanmayacak ve yerine Güldür Güldür ekrana gelecek. Ramo yeni bölümü de birçok dizide olduğu gibi corona virüsü sebebiyle yayınlanmayacak. Yeni bölümün ise ne süre yayınlanacağına dair bir veri değil…

RAMO SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ramo 11. Bölümünde; Ramo ve Sibel'in aşkları yıllar daha sonra intikamı yenmiştir. İki aşık benzer evde yaşamaya başlar. Oysa sevinç onların düşündüğü değin yakın değildir. En büyük düşmanları yeniden ortaya çıkmış, ikilinin geleceğini mahvetmeye hazırlanmaktadır. Polise sığınan Alpay komisyonla ilgili bütün bilgileri anlatmaya karar vermiştir. Ama Süleyman buna müsaade etmeyecektir. İçeriye gönderdiği avukatıyla Alpay'a reddedemeyeceği bir teklif sunar. Ramo ise Süleyman'ın her adımını önceden haber aldığını anlamıştır.

YORUM EKLE