Baraj yeni bölüm var mı? Baraj yeni bölüm ne zaman? 21 Nisan Salı FOX yayın akışı…

Salı akşamlarının en çok izlenene dizilerinden Baraj bu akşam var mı? Baraj en son birim yayınlanacak mı? 21 Nisan Salı FOX yayın akışında neler var? İşte bütün ayrıntı… Baraj dizinin takipçileri yeni bölüm olup olmadığını aratmaya başladı.

Baraj yeni bölüm var mı? Baraj yeni bölüm ne zaman? 21 Nisan Salı FOX yayın akışı…

Salı akşamlarının en çok izlenene dizilerinden Baraj bu akşam var mı? Baraj en son birim yayınlanacak mı? 21 Nisan Salı FOX yayın akışında neler var? İşte bütün ayrıntı…

Baraj dizinin takipçileri yeni bölüm olup olmadığını aratmaya başladı. Corona virüsün etkilediği sektörlerin biri de dizi piyasası oldu. Çoğu Türk dizisi corona virüsü nedeniyle yayınlarına ara verirken, aynı saatte dizilerin tekrarları yayınlanmaya başladı. Setlerine ara veren bir dizi de Baraj oldu. Dizi bu akşam üçüncü bölüm tekrarıyla ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümlerinin ne süre yayınlanacağı hakkında herhangi bir yorumlama yapılmadı.

BARAJ SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Nehir'in barajda bir vakit daha kalmaya karar vermesi Nazım'ı çıkmaza sokar. Attığı yalan başına dert olmuştur. Tarık şartlarını kabul edene dek Nazım'ı zorlayacaktır. İkili arasındaki uyuşmazlık Nazım'ın gerçeği anlatmaya karar vermesi ile sonlanır. Ama Nazım için gerçeği açıklamak artan bir şekilde zorlaşacaktır. Git gide daha çok Tarık'a yoksul olmaya başlayacaktır. Tarık oyunu sürdürmeye karar verir ama Nehir'in tanıdığı birçok kadından farklı olması onu hiç tanımadığı duygularla karşı karşıya getirecektir. Atılan her yalan daha artı gerçeği birbirine bağlayacaktır.

Zerrin, Nehir'in kendi başına karar verip şehir halkı dışına çıkmasına şaşırır. Fakat döneceğinden emindir. Ekrem ile dolandıracakları yeni hedefleri araştırırlar. Zahra Tarık'a yakın olmanın yollarını arar. Bu sırada Nazım'ın boşladığı inşaat alanında işçiler disiplini bozmaya başlayacaktır.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER