Tutunamayanlar Çevrimiçi ismiyle yayımlandı! (Tutunamayanlar 14. bölüm izle)

TRT’nin sevilen dizilerinden biri olan Tutunamayanlar, yeni formatı ile ekranlara geldi.

Tutunamayanlar Çevrimiçi ismiyle yayımlandı! (Tutunamayanlar 14. bölüm izle)

TRT’nin sevilen dizilerinden biri olan Tutunamayanlar, yeni formatı ile ekranlara geldi. Corona virüsü sebebiyle dizinin setlerine üç hafta evvelden ara verilirken, Tutunamayanlar’ın stok bölümleri de bitti ve dizi Tutunamayanlar Çevrimiçi adıyla yayınlandı. Peki Tutunamayanlar Çevrimiçi nasıl çekildi? İşte ayrıntı…

Salı akşamlarının sevilen dizilerinden Tutunamayanlar, yeni bölümleriyle ekranlarda olmaya devam ediyor. Dizinin setlerine daha önce ara verildiği belirli oysa stok bölümlerle şimdiye dek dizi ekranlarda olmuştu. Fakat stok bölümlerin sona ermesi sonradan dizi yeni formatıyla çekildi ve Tutunamayanlar Çevrimiçi ismiyle ekranlara geldi. Peki dizi nasıl çekildi?

TUTUNAMAYANLAR ÇEVRİMİÇİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

TUTUNAMANLAR ÇEVRİMİÇİ NASIL ÇEKİLDİ?

Çekimlere 3 hafta önce ara veren Tutunamayanlar ekibi hızlı bir karar süreciyle, dizi çekimlerine robot kameralarla devam etme kararı aldı. Dizinin çekimlerinin yapıldığı 2 mekanda strelizasyon çalışmalarının ardındaki, teknik ekipler bir kaç gün arayla mekana gelerek kablosuz ağ üzerinden yönetilebilen kameralar ve teknik ekipmanlar yerleştirdi.  Dizinin sanat ve kostüm sorumluları ise gerekli ihtiyaçları strelize ettikten sonra bir gün evvelden mekana bıraktı.

Çekimleri başlayan bu özel seride, başrol oyuncusu Doğu Demirkol dizinin çekildiği mekana gelerek, hazırlığını kimsesiz kendisi yapıyor. Yaka mikrofonunu takarak rolünü oynuyor. Bazen de teknik ekibin uzak kendisine yönelttiği direktiflere tarafından ışıkları ayarlıyor. Dizinin yönetmenleri Murad Zaloğlu İstanbul, Osman Nail Doğan ise Yozgat'taki evinden internet üzerinden robot kameralar yoluyla çekimleri izleyerek diziyi yönetiyor.

Dizinin sevilen karakteri Şair Lütfü'yü canlandıran Barışma Yıldız da, tıpatıp Doğu Demirkol gibi dizideki evinde tek başına performans sergiliyor.

Dizinin öteki sevilen karakterlerini canlandıran Galibiyet Algöz, Asuman Dabak, Bora Akkaş gibi isimlerin evlerine ise yapım şirketi kadar kamera, ışık ve ses ekipmanları gönderildi. Dizinin diğer sahnelerini ise oyuncular evlerinde veya mahallelerindeki sokaklarda çekip gönderecek

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER