TP-Link CPE710 tanıtıldı!

Açık alanlarda WiFi sinyallerinin çok geniş mesafelere, aralıksız ve hızlı aktarılması gereken bir takım uygulamalar veya mekanlar, işyerleri var.

TP-Link CPE710 tanıtıldı!

Açık alanlarda WiFi sinyallerinin çok geniş mesafelere, aralıksız ve hızlı aktarılması gereken bir takım uygulamalar veya mekanlar, işyerleri var. Örneğin, geniş açık alana sahip oteller gibi işletmeler ya da aldığı görüntüleri uzaktan noktadaki merkeze iletmesi gereken MOBESE kameraları gibi uygulamalar. Bu sorunun çözümünde dış mekan antenleri kullanılıyor. WiFi sinyalleri açık alanda, fazla uzak mesafelere bu antenler ile aktarılıyor. Kablosuz ağ pazarında dünya lideri olan TP-Link®, bu amaçla geliştirilen yeni ve kuvvetli dış mekan antenini satışa sundu. CPE710 model anten, 802.11ac destekli ve yüksek WiFi hızlarına sahip.

23dbi yönü olan, 2x2 MIMO anten ile uzaktan mesafelere WiFi sinyalleri rahatlıkla aktarılıyor. 802.11n antenlere göre üç kat daha yüksek hıza sahip olan TP-Link'in yeni dış mekan anteni, 5GHz bandında 867Mbps kablosuz hızda bilgi aktarımı yapabiliyor. Yüksek kazançlı yönlü anteni ve özel metal reflektörü ile CPE710 ışın yönlendirmesi, gelişmiş gecikme ve şamata bağışıklığı sağlıyor.

Son derece kolay monte edilebilen anten, esnek montaj karşılayan yapısı ile her yere monte edilebiliyor. Çatı ya da bir direğe monte edilebilecek montaj kitleri ve üç eksenli hizalama özgürlüğü sunan ürün, geçmeli kilit parçaları ile kolayca monte ediliyor. Anten, her nesil hava koşuluna uygun şekilde tasarlanmış ve testlerden geçmiş. Rüzgar, kasırga, aşırı sıcak ve soğukta görevini yerine getirebilen CPE710,  yenilikçi geçmeli parçalardan oluşuyor. Bu sayede çarçabuk monte edilebilen ürün, 15 kV ESD ve 6 kV yıldırımdan korunma özellikli ve IP65 hava koşullarına dayanıklılık standartlarına yerinde.  

TP-Link'in yeni dış mekan antenin yönetimi de basit. Pharos Denetleme Yazılımı bir uçtan bir uca ağdaki tüm cihazlar tek bir bilgisayardan yönetilebiliyor. Pharos Denetim Yazılımı ile cihaz bulgu, şart izleme ve ağ bakımı gibi işlemler yapılabiliyor. Sezgisel bir web tabanlı arabirim olan PharOS ise, detaylı bir yönetim şekli sunuyor ve daha detaylı yapılandırmalara erişimini muhtemel kılıyor.

CPE710, turizm tesisleri ilk önce elde etmek üzere, geniş açık alana yayılmış fabrikalar, mektep yerleşkeleri, sabit internetin olmadığı kırsal alanlar için ideal bir WiFi aktarım anteni.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER