Karnından Soda Şişesi Meydana Çıkan Genç: 'Yanlışlıkla Oldu'

Karaman’da karın ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede çekilen röntgen filminde kalın bağırsağında şişe olduğu ortaya çıkan Afgan A.E.'nin (27) ifadesinde, ''Olay günü banyoda duş alırken yanlışlıkla bu olay gerçekleşti'' dediği ortaya çıktı. Karaman Eğitim ve Ara

Karnından Soda Şişesi Meydana Çıkan Genç: 'Yanlışlıkla Oldu'

Karaman’da karın ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede çekilen röntgen filminde kalın bağırsağında şişe olduğu ortaya çıkan Afgan A.E.'nin (27) ifadesinde, ''Olay günü banyoda duş alırken yanlışlıkla bu olay gerçekleşti'' dediği ortaya çıktı.

s-6161669c2b41f55ac1d43f41d0d0d56776b504
Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, 28 Haziran Pazar gecesi gelen A.E., karın ağrısı şikayeti olduğunu söyledi. Bunun üzerine röntgen filmi çekilen gencin kalın bağırsağında şişe olduğu görüldü. Makattan girdiği belirlenen şişe, takriben 1 saat süren ameliyatla çıkarıldı. Karın Ağrısı Şikayetiyle Hastaneye Giden Adamın Vücudundan Soda Şişesi Çıkarıldı -

"Yanlışlıkla oldu"

s-fcb75a6296af48ecfd5bac0b7d4311f166a4df
Hastanedeki tedavisinin ardındaki dün taburcu edilen A.E., polise verdiği ifadesinde, ''Olay günü banyoda duş alırken yanlışlıkla bu olay gerçekleşti. Ben de Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvurdum. Yaşanan olaydan dolayı kimseden davacı değilim” dedi.

"Genelde hamle amaçlı kullanılıyor"

s-a69ad750e6944699b758504e5f46f92b206132
Karaman'da Özel Selçuklu Hastanesi'nde görevli Genel Cerrahi Uzmanı Zihni Kocaerkek, olayın arkasında yaptığıı değerlendirmede şunları kaydetmişti:'Rektum'dan ya da anal bölgeden sokulan yabancı cisimler birkaç çeşit olabilir. Bunları erotik cisimler veya hücum amaçlı kullanılan cisimler olarak ikiye ayırabiliriz. Erotik cisimler daha fazla piyasada bulunan çeşitli seks oyuncakları türünden olanlar. Başlıca hamle amaçlı olarak kullanılan yabancı cisimler ise kola, gazoz, soda şişeleri, kola tenekesi, kullanılan ampuller ve kemik parçaları olabilir. Bu malzemeler çoğunlukla saldırı amaçlı kullanılan tanıdık olmayan cisimlerdir."
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER