WhatsApp'ta neler oluyor?

Whatsapp son görülme, yazıyor ve çevrimiçi özelliğini kapattı mı? sorusu bugün en çok merak edilenler arasındaydı.

WhatsApp'ta neler oluyor?
WhatsApp'ta neler oluyor?

Whatsapp son görülme, yazıyor ve çevrimiçi özelliğini kapattı mı? sorusu bugün en çok merak edilenler arasındaydı. Dünya genelinde binlerce kullanıcı Whatsapp'ta bu özellikleri göremeyince sosyal medyada mesaj yağdı. İlerleyen saatlerde son görülme, çevrimiçi ve yazıyor özellikleri geri geldi. 

NELER YAŞANDI?

WhatsApp'la ilgili son görülme, çevrimiçi ve yazıyor özelliklerinin görünmediğine dair Türkiye de dahil pek çok ülkede kullanıcılardan mesaj yağdı. Kullanıcılar popüler hemen mesajlaşma uygulamasında son çevrimiçi görülme saatinin görüntülenmediğinden şikâyet etti. Ancak Down Detector servisinden alınan bilgilere tarafından, bugün çok sayıda kullanıcı WhatsApp'ın çalışmadığını bildirdi. Bu şikayetlerin yüzde 73'ünde kullanıcılar WhatsApp'ta son görülme tarihini göremediklerinden yakınıyor, yüzde 24'ü ise servise bağlanamadığını bildiriyor.

Down Detector'dan gelen bilgilere kadar problem İngiltere, Avrupa ve ABD'deki kullanıcıları etkiliyor. WhatsApp kullanıcıları Twitter'da mahremiyet ayarlarında son görülme zamanını değiştiremediklerinden yakındı. 

Bir kullanıcının tweet'ine tarafından "WhatsApp'taki son görülme ayarı kapandı ve tekrar açılmıyor." Twitter'da TT olan hashtag'daki mesajlarda kullanıcılar görüştükleri şahısların çevrimiçi olup olmadıklarını, "yazıyor..." ibaresinin çıkmadığından şikâyet etti. WhatsApp bu konuda bir izah etme yapmadı ancak ilerleyen saatlerde bu özelliklerin geri geldiği görüldü.

SORUN AÇILMIŞ GÖRÜNÜYOR

WhatsApp'ta bir kaç saattir aralıksız sorun hemen gevşemiş gibi görünüyor. Ama sorunun niçin kaynaklandığı konusundaki gizem çözülmüş yok. Bunu öğrenmek için WhatsApp'ın açıklama yapmasını bekliyoruz. Izah Etme yapılırsa, sizlerle paylaşacağız.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER