Windows'ları vuran yeni sorun

Microsoft'un Şubat 2019'da deneme etmeye başladığı Windows 10 20H1'in RTM yapısı, aralıkta Insider'lara test için sunulmuştu.

Windows'ları vuran yeni sorun

Microsoft'un Şubat 2019'da deneme etmeye başladığı Windows 10 20H1'in RTM yapısı, aralıkta Insider'lara test için sunulmuştu. Güncelleme, şu günlerde Mayıs 2020 güncellemesi adıyla aşamalı olarak dağıtılıyor, ancak sahip olduğu birçok sorun gevşemiş değil.

Windows 10 güncellemelerinin yaşadığı sorunlar listesine hafta sonunda yazıcı kuyruğuyla ilgili bir sorun da eklendi. Sorun, yazdırmaya çalışırken kuyruğun kapanmasına yol açabildiği gibi, PDF'e yazdırma gibi yazılım tabanlı yazıcıları uygulama dışı bırakabiliyor. En son salı güncellemeleriyle ortaya meydana çıkan sorun, yalnızca Mayıs 2020 güncellemesine has yok ve Windows 10, Windows 8 ve Windows Server'ın tüm sürümlerini etkiliyor.

Yani bu ayın salı güncellemesini yüklediyseniz, bu sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Microsoft sorunu geçici olarak çözmeye yönelik bir yol önermese de, akla gelen ilk yol, muhakkak güncellemeyi kaldırmak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER