Ketenpere konusu ve oyuncuları… Ketenpere’de kimler oynuyor?

Kamil Çetin yönetmenliğindeki Ketenpere filmi bu akşam televizyonda yayınlanacak.

Ketenpere konusu ve oyuncuları… Ketenpere’de kimler oynuyor?

Kamil Çetin yönetmenliğindeki Ketenpere filmi bu akşam televizyonda yayınlanacak. Cast şirketinde çalışan ve arada dizilerde, filmlerde ufak roller alan Kalender’in gülünç ve bir öyle üzücü hikayesinin anlatıldığı Ketenpere filminin başrolünde Şafak Sezer yer alıyor. Peki Ketenpere filmi oyuncuları kimler, konusu ne?

Kamil Çetin yönetmenliğindeki Ketenpere filmi bu akşam televizyonda yayınlanacak. Cast şirketinde çalışan ve arada dizilerde, filmlerde küçük roller alan Kalender’in komik ve bir o kadar can sıkıcı hikayesinin anlatıldığı Ketenpere filminin başrolünde Şafak Sezer yer alıyor. Peki Ketenpere filmi oyuncuları kimler, konusu ne?

KETENPERE FİLMİ OYUNCULARI

Şafak Sezer

Hakan Ural

Mehmet Esen

Elif Erol

Orhan Aydın

Serkan Şengül

Volkan Başaran

Turabi Çamkıran

Ketenpere'de kimler oynuyor? Ketenpere konusu ve oyuncuları…

KETENPERE FİLMİ KONUSU

Kalender, bir akrabasının cast şirketinde çalışan ve arada dizilerde, filmlerde küçük roller alan bir figürandır. Uzatmalı sevgilisi İmge ile evlenme hayalleri kuran Kalender, akrabasının adının karıştığı bir finansal suçu üstüne alınca cezaevine girer.

Cezaevinde tanıştığı Vefa abi isimli bir mahkum, kısa sürede Kalender’i fazla sever ve onu himayesine alır. Cezasını tamamlayan Kalender, cezaevinden çıkar ve eski yaşamına geri döner. Vefa’nın dışarıdaki adamları ona dıştan da takviye ederler.

Bir vakit daha sonra Vefa da cezaevinden çıkar. Kalender, Vefa’nın yanında gider ve ona kendi cast şirketini düzenlemek ve film sürüklemek hayalinden bahseder. Vefa çok sevdiği Kalender’e destek etmeye ve ona bir film çektirmeye karar verir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER