ABD, Biden ile Erdoğan Arasında Afgan Mülteciler Konusunda Anlaşma Yapıldığına Dair İddiaları Yalanladı

ABD’nin Ankara Büyükelçiliği’nce ABD Başkanı Joe Biden ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında Afgan mülteciler ya da göçmenler konusunda ’anlaşma’ veya ’pazarlık’ yapıldığına dair iddiaların asılsız olduğu bildirildi. ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD .

ABD, Biden ile Erdoğan Arasında Afgan Mülteciler Konusunda Anlaşma Yapıldığına Dair İddiaları Yalanladı

ABD’nin Ankara Büyükelçiliği’nce ABD Başkanı Joe Biden ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında Afgan mülteciler ya da göçmenler konusunda ’anlaşma’ veya ’pazarlık’ yapıldığına dair iddiaların asılsız olduğu bildirildi.

s-142886c92e996e2c8dd3fe168c305c772f315a
ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Biden arasında Afgan göçmen anlaşmasına olduğuna ilişkin iddialara son noktayı koydu.ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'nden yapılan açıklamada bu iddianın temelsiz olduğunun altı çizildi.

"Anlaşma veya pazarlık yapılmadı"

s-94b746525bed67e02ff7fd3af34f0d057120c7
Söz konusu açıklamada şu ifadelere yer verildi;'ABD Büyükelçiliği, Başkan Biden ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında Afgan mülteciler ya da göçmenler konusunda bir "anlaşma" veya "pazarlık" yapıldığına dair iddiaların tamamen temelsiz olduğunu belirtmek ister.' Türkiye'nin Kabil Büyükelçiliği: 'Tahliyeler Başvuru Sırasına Göre Yapılacak' - Coşkun Aral: 'Taliban 'Değiştik' Dese Bile Ben Afganistan'da Korkunç Şeyler Gördüm' - Saç Ekimi İçin Afganistan'a Giden Beş Türk Yardım Bekliyor
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER