ABD'deki George Floyd gösterileri Londra'ya da sıçradı! Halk sokağa döküldü

Amerika'da George Floyd isimli siyahi adamın öldürülmesi sonrasında başlayan gösterilerden sonra bugün Londra'da takriben 15.000 kişi sosyal mesafe kuralını hiçe sayarak misafir etme düzenledi. POLİSLER, GÖSTERİCİLERE TAKVIYE AMACI İLE DİZ ÇÖKTÜPolis helikopteri gösterinin yap.

ABD'deki George Floyd gösterileri Londra'ya da sıçradı! Halk sokağa döküldü

Amerika'da George Floyd isimli siyahi adamın öldürülmesi sonrasında başlayan gösterilerden sonra bugün Londra'da takriben 15.000 kişi sosyal mesafe kuralını hiçe sayarak misafir etme düzenledi.

POLİSLER, GÖSTERİCİLERE TAKVIYE AMACI İLE DİZ ÇÖKTÜ

Polis helikopteri gösterinin yapıldığı parkın üstünde alçak uçuş yaptı. Başbakanlık binası ve başbakanlığa emrindeki devlete ait ofislerin bulunduğu Downing caddesinde polisler, göstericilere yardim amacı ile diz çöktü. Göstericiler polisi alkışlayarak takviye verdi.

POLİS VE GÖSTERİCİLER ARASINDA KAVGA ÇIKTI

Daha sonra meçhul bir nedenle polis ve göstericiler arasında kavga çıktı. Göstericiler ellerinde yemek yemek dahil ne varsa polise fırlatıp polise saldırdı.

One Direction grubu üyesi Liam Paynve, kız arkadaşı Maya Henry el ele tutuşarak göstericilere takviye verdi.

BORİS JOHNSON'DAN AÇIKLAMA

Başbakan Boris Johnson'da yaptığı açıklamada George Floyd'un ölümünden nedeniyle büyük bir üzüntü duyduklarını ve kendisi için yasta olduklarını söyledi. Göstericiler sokaklardan geçerken insanlara balkonlara çıkıp alkış ve sloganlar ile kendilerine yardim verdi.

ABD'deki George Floyd gösterileri Londra'ya da sıçradı! Halk sokağa döküldü
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER