Akın Var Akın Uzungöl'e Akın Son Bir Görelim Yok Olması Yakın

Bayramda İnsan Yağdı Trabzon’un dünyaca ünlü turizm bölgelerinden Uzungöl, bayramda turist akınına uğradı.Kuveyt, Bahreyn ve İsrail'den charter seferlerinin yapıldığı Uzungöl'de otel, pansiyon ve dağ evleri tam kapasite doluluk oranına ulaştı.

Akın Var Akın Uzungöl'e Akın Son Bir Görelim Yok Olması Yakın

Bayramda İnsan Yağdı

Trabzon’un dünyaca ünlü turizm bölgelerinden Uzungöl, bayramda turist akınına uğradı.Kuveyt, Bahreyn ve İsrail'den charter seferlerinin yapıldığı Uzungöl'de otel, pansiyon ve dağ evleri tam kapasite doluluk oranına ulaştı. Oluşan araç kuyruğu 10 kilometreyi aşarken, turistler ve vatandaşlar yürüyerek Uzungöl’e ulaşmaya çalıştı.DHA’nın haberine göre; Uzayan araç kuyruğunda saatlerce kaldıklarını belirten Serap Toköz, 'Uzungöl'ü, çok merak ettik. İlk defa geliyoruz. Çok heyecanlıyız. Fakat bu kadar araç kuyruğu olduğunu bilseydim; kesinlikle gelmek için bugünü tercih etmezdim. Arabayı aşağıda bırakmak zorunda kaldık. Araç kuyruğu milim milim ilerliyor. Daraldık, eşimle birlikte yürümeye karar verdik. Şimdi yürüyoruz. Baya bir yolumuz var ama umarım varacağız' diye konuştu.

Betonlaşma Ve Arapça Tabelalar

Trabzon’da doğa harikası Uzungöl, son yıllarda artan betonlaşma ile gündeme geliyor.Daha önce birçok kez artan betonlaşma ile tepki çeken Uzungöl’de, son aylarda ise asılan Arapça tabelaların fazlalığı haberlere konu olmuştu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Ne Çektin Be! Türkçe Yerine Arapça Tabelaların Yer Aldığı Uzungöl'ün Vahim Durumu Tepki Çekti

Teker Teker Yok Oluyorlar: 'Doğa Harikası Olan Uzungöl, Şimdi Havuzlu Siteye Döndü'

Doğasıyla tüm dünyayı kendine hayran bırakan, Ka...

Havuzlu Site Gibi! Beton Yığını Haline Getirilen Uzungöl'ün İçler Acısı Son Hali

Yeşiliyle, manzarasıyla, havasıyla herkesi kendi...
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER