AKP’den Aşırı Sağcı Hollandalı Liderin 'Erdoğan' Paylaşımına Tepki

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Hollanda’da aşırı sağcı Özgürlük Partisi’nin Başkanı Geert Wilders’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’la ilgili paylaşımına tepki gösterdi. Wilders dün akşam Twitter’da 'terörist' mesajıyla birlikte bir Erdoğan karikatürü paylaşmıştı.AKP Söz.

AKP’den Aşırı Sağcı Hollandalı Liderin 'Erdoğan' Paylaşımına Tepki

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Hollanda’da aşırı sağcı Özgürlük Partisi’nin Başkanı Geert Wilders’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’la ilgili paylaşımına tepki gösterdi.

s-f9520b11bb6caed0f65f8df872f44f4ab2cddc
Wilders dün akşam Twitter’da 'terörist' mesajıyla birlikte bir Erdoğan karikatürü paylaşmıştı.AKP Sözcüsü Ömer Çelik buna tepki olarak "Bu insanlık düşmanı faşistlerin Cumhurbaşkanımıza saldırmasından gurur duyuyoruz çünkü bunlar insanlık adına mücadele eden herkese düşmandırlar. Bunların övdüklerinden olmak utançların en büyüğüdür." ifadelerini kullandı.Paylaşımında "#TerroristGeertWilders" etiketini kullanan Çelik, "Ahlaksız, insanlık düşmanı ve faşist @geertwilderspvv. Bu ahlaksız faşistlerle mücadele etmek insanlık görevidir. Bunlar ne diyorsa insanlık tam zıddındadır." ifadelerine yer verdi.

"Bu faşistlerle mücadele edeceğiz"

s-babda33e51784f79773ef5e7a3aa35215be049
Çelik, şunları kaydetti:“Cumhurbaşkanımıza saldırmalarının tek sebebi, cumhurbaşkanımızın insanlık adına tavizsiz şekilde mazlumların yanında yer almasıdır. Bu insanlık düşmanı faşistlerin cumhurbaşkanımıza saldırmasından gurur duyuyoruz çünkü bunlar insanlık adına mücadele eden herkese düşmandırlar. Bunların övdüklerinden olmak utançların en büyüğüdür.Geert Wilders gibi faşistler cumhurbaşkanımıza saldırırken niyetleri Suriye’de, Libya’da mazlumların kanını dökmektir ve Avrupa’da Hitler’in Yahudilere yaptığı zalimliği Müslümanlara yapmaktır. Cumhurbaşkanımız işte bu faşizme geçit vermiyor. Bu faşistlerle mücadele edeceğiz. Bu mücadeleyi insanlık adına yükselteceğiz. cumhurbaşkanımızın bu faşistlere geçit vermeyen mücadelesi, insanlık düşmanlarıyla mücadeledir.”
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER