AKP'li Belediye Korona Yasaklarını Hiçe Saydı: Alişan ve Demet Akalın İçin Restoran Açıldı, Sıra Gecesi Düzenlendi

AKP'li Şanlıurfa Belediyesi, koronavirüs önlemleri kapsamında restoranlara getirilen müşteri kabul etme yasağını şarkıcı Demet Akalın ve Alişan için deldi.

AKP'li Belediye Korona Yasaklarını Hiçe Saydı: Alişan ve Demet Akalın İçin Restoran Açıldı, Sıra Gecesi Düzenlendi

AKP'li Şanlıurfa Belediyesi, koronavirüs önlemleri kapsamında restoranlara getirilen müşteri kabul etme yasağını şarkıcı Demet Akalın ve Alişan için deldi. Yasağı delen Demet Akalın'ın, o anlara ilişkin görüntüleri sosyal medyada paylaşması ise dikkat çekti.

s-ed1b21b6aff38d1b373242e7fbac808fa333dc
Son dönemle hızla yükselişe geçen koronavirüs vakaları nedeniyle hükümet bir dizi önlemler almıştı. Bunlardan birisi de restoranların müşteri kabul etme kısıtlamasıydı.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine giden şarkıcı Demet Akalın ve Alişan için Şanlıurfa Belediyesi’ne ait Cumhuriyet Parkı Sosyal Tesisleri’ndeki restoran açıldı.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine giden şarkıcı Demet Akalın ve Alişan için Şanlıurfa Belediyesi’ne ait Cumhuriyet Parkı Sosyal Tesisleri’ndeki restoran açıldı.Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine giden şarkıcı Demet Akalın ve Alişan için Şanlıurfa Belediyesi’ne ait Cumhuriyet Parkı Sosyal Tesisleri’ndeki restoran açıldı.

İkilinin restoranda yemek yediği anları şarkıcı Demet Akalın sosyal medya hesabından paylaştı.

s-89eb60d292c17cc4794e0741eba5e53dd023f6

'Kamu kurumları, hükümetimizin aldığı kararları çiğniyor'

s-63a80ebc97c638795febc40c244f1d47fad9ca
Yasağa rağmen şarkıcılar için restoran yasağının delinmesine tepki gösteren Eyyübiye ilçe belediyesi eski meclis üyesi Bilal Tekatlı sosyal medya hesabından şu tepkiyi gösterdi:
“Esnafa günah, belediyeye mübah mı? Sayın Valim Abdullah Erin restaurant ve lokantalar sadece paket servisi olacaktı. Kamu kurumları, hükümetimizin aldığı kararları çiğniyor ise vatandaş ne yapsın. Gereğini yapmanız dileğiyle"

Bu haberler de ilginizi çekebilir

'Çin Yerine Nitelikli Alman Aşısı Ücretsiz Olsun' Önergesi AKP ve MHP Tarafından Reddedildi - Yumurtalarını Bağışlayarak Bir Kadının Anne Olmasını Sağlamıştı: 14 Yıl Sonra Biyolojik Kızını Kaçırıp İstismar Etti - Danimarka'da Vizonların Ardından Kovid-19 Bulaşan Kediler de Öldürüldü
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER