AKP'nin Politikalarını Eleştirmişti: Sokak Röportajı Nedeniyle Tutuklanan İsmail Demirbaş Tahliye Edildi

Antalya'da verdiği sokak röportajında iktidarı ve ekonomi politikalarını eleştirdiği için tutuklanan İsmail Demirbaş tahliye edildi. Antalya’da sokak röportajında ekonominin durumunu ve hükümeti eleştirmesinin ardından evi basılarak gözaltına alınan ve ardından tutuklanan İs.

AKP'nin Politikalarını Eleştirmişti: Sokak Röportajı Nedeniyle Tutuklanan İsmail Demirbaş Tahliye Edildi

Antalya'da verdiği sokak röportajında iktidarı ve ekonomi politikalarını eleştirdiği için tutuklanan İsmail Demirbaş tahliye edildi.

s-426741a8913664aaae92cbb9353a0d2ccbfe10
Antalya’da sokak röportajında ekonominin durumunu ve hükümeti eleştirmesinin ardından evi basılarak gözaltına alınan ve ardından tutuklanan İsmail Demirbaş tahliye edildi.

Twitter’da ‘Kendine Muhabir’ isimli hesap ikinci duruşmanın 28 Aralık'ta olduğunu duyurdu.

İlk röportajın ardından 49 yaşındaki İsmail Demirbaş'ın evi 24 Ekim'de polislerce basılmıştı. Gözaltına alınan Demirbaş, adli kontrol şartıyla bırakıldıktan sonra yaptığı açıklamada “Ülkemin geldiği duruma üzülüyorum. Ben bildiklerimi söylemeye devam edeceğim” demişti.

Demirbaş ikinci kez konuştuğu bir sokak röportajında yine iktidarı eleştirince bir kez daha gözaltına alınmış, hakkında bu kez ev hapsi kararı verilmişti.

'Korkmuyorum, Hepsini Yayınlayın' Demişti: Sokak Röportajında AKP İktidarını Eleştiren İsmail Demirbaş Tutuklandı Ancak daha sonra Demirbaş tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Okuyabileceğiniz diğer haberler

Endonezyalı Bio Farma Şirketi Açıkladı: Çinli Sinovac Koronavirüs Aşısının Etkinliği Yüzde 97 - Fahrettin Altun’dan, Borsa İstanbul’dan Aldığı 18 Bin Liralık ‘Huzur Hakkı’na Açıklama: 'Hayra Hasenata Harcadım' - İstanbul'da Bir Kişi Elindeki Çekiçle 5 ATM'yi Parçaladı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER