Akşam Yemeği İçin Hem Lezzetli Hem Pratik Bir Tarif: Ispanaklı Yumurta! Ispanaklı Yumurta Nasıl Yapılır?

Akşam yemeğine pratik bir tarif yapmak isteyenler için hem lezzetli hem de her evde olan malzemelerle yapılacak nefis bir tarif önerimiz var! Akşam Yemeği İçin Hem Lezzetli Hem Pratik Bir Tarif: Ispanaklı Yumurta! Ispanaklı Yumurta Nasıl Yapılır?Akşam Yemeği İçin Hem Lezzetli Hem P.

Akşam Yemeği İçin Hem Lezzetli Hem Pratik Bir Tarif: Ispanaklı Yumurta! Ispanaklı Yumurta Nasıl Yapılır?

Akşam yemeğine pratik bir tarif yapmak isteyenler için hem lezzetli hem de her evde olan malzemelerle yapılacak nefis bir tarif önerimiz var! Akşam Yemeği İçin Hem Lezzetli Hem Pratik Bir Tarif: Ispanaklı Yumurta! Ispanaklı Yumurta Nasıl Yapılır?Akşam Yemeği İçin Hem Lezzetli Hem Pratik Bir Tarif: Ispanaklı Yumurta! Ispanaklı Yumurta Nasıl Yapılır?

ISPANAKLI YUMURTA

1/2 soğan3 diş sarımsak1/2 TK pul biber1 tutam muskat2 YK un1 SB sebze suyu1/2 SB krema3/4 SB kaşar peyniri1/2 TK tuz2 SB ıspanak3 yumurtaSoğanı julyen doğrayın ve soteleyin. Sarımsak püresi, muskat, pul biber ve unu ekleyip karıştırarak pişirin. Üzerine sebze suyu ve kremayı ekleyin. Kaynadıktan sonra yozu ve kaşar peyniri ilave edin. Doğranmış ıspanakları da ekleyin ve 3-4 dakika daha pişirin. Sonrasında tavanın üzerinde 3 delik açın ve yumurtaları kırın. Yumurtaların üzerine tuz, karabiber serpip peynir rendeleyin. Kapağı kapalı şekilde 5 dakika pişirin.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER