Antalya'da Atatürk'ün Büstü ve Heykeline Saldırı

Antalya'da bir okul bahçesindeki Atatürk büstünü söken ve mahallenin meydanındaki heykele de zarar veren D.K., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Antalya'daki olay, dün Döşemealtı ilçesi Dağbeli Mahallesi'nde meydana geldi.

Antalya'da Atatürk'ün Büstü ve Heykeline Saldırı

Antalya'da bir okul bahçesindeki Atatürk büstünü söken ve mahallenin meydanındaki heykele de zarar veren D.K., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

s-d578c4bb8b99aceb90a41e82033f41be1d1bee
Antalya'daki olay, dün Döşemealtı ilçesi Dağbeli Mahallesi'nde meydana geldi. Mahallede yaşayan D.K. bilinmeyen bir nedenle önce mahalle meydanındaki Atatürk heykeline elindeki sert bir cisimle zarar vermeye başladı. Heykelin bacak kısmını kıran D.K. daha sonra aynı mahalledeki Dağ Ortaokulu'nun bahçesine geldi. Şüpheli buradaki Atatürk büstünü de zorlayarak yerinden söktü ve yere attı.

Şüpheli gözaltında

s-7e06343d8f7f106c393e6fb9e0b9c58946f9a4
Mahalleli heykele ve büste zarar verildiğini görünce durumu jandarmaya bildirdi. Olayın yaşandığı noktalarda inceleme yapan ekipler, şüpheli D.K.'yı gözaltına alarak jandarma merkezine götürdü.Olayla ilgili soruşturma sürüyor. İmamoğlu: Fatih Sultan Mehmet Tablosu Hakkında 'Sahtelik' İncelemesi Başlatıldı - İnanılmaz Fark! Koronavirüse Yakalanıp İlaç Kullanan ve Kullanmayan Bir Hastanın Akciğerleri - TBMM'de Kabul Edildi: Otopark Gelirleri Artık Büyükşehir Belediyelerine Aktarılmayacak
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER