Aracına Çıplak Kadın Fotoğrafı Yapıştırıp Sileceğe Sütyen Asan Sürücü Gözaltına Alındı

Bursa'da aracına yapıştırdığı çıplak bayan fotoğrafı ve sileceğe bağlanmış sütyenle trafiğe meydana çıkan R.O.

Aracına Çıplak Kadın Fotoğrafı Yapıştırıp Sileceğe Sütyen Asan Sürücü Gözaltına Alındı
Bursa'da aracına yapıştırdığı çıplak bayan fotoğrafı ve sileceğe bağlanmış sütyenle trafiğe meydana çıkan R.O. gözaltına alındı. Serüven için böyle bir şey yaptığını ve fotoğrafı kısa bir zaman sonra çıkardığını söyleyen R.O.'ya 'Karayolları Trafik Kanunu'na muhalefetten para cezası kesildi.  s-cbb55bc51edcea99d3c90b2c23d5b855b2b45b
DHA'nın aktardığına kadar 22 yaşındaki R.O., Bursa-Ankara karayolu üstünde seyir halindeyken silecekleri açıp kapatarak kadının gögüslerinin görülmesini sağladı.

O anların bir diğer sürücü göre kaydedilip sosyal medyada paylaşılmasının arkasından polisler R.O'yu gözaltına aldı.

O anların bir başka şoför kadar kaydedilip sosyal medyada paylaşılmasının ardındaki polisler R.O'yu gözaltına aldı. O anların bir başka şoför kadar kaydedilip sosyal medyada paylaşılmasının ardından polisler R.O'yu gözaltına aldı. 5eac6198343feda44e3c23da.jpg
R. O. ifadesinde, “Araç babamın üstüne belirli ama ben de kullanıyorum. 27 Nisan tarihinde Bursa’da bir reklamcıdan göğüs kısmı açık olan öteki tarafları kapalı olan bir bayan afişi aldım. Bu afişi aracımın arka kısmına yapıştırdım. Aracımın sileceklerine de sütyen taktım. Sütyen ile kadının göğüs kısımlarını kapattım. Aracımla yaklaşık 30 dakika silecekleri açıp, kapatarak Otosansit’cilt Kestel Kavşağı'na kadar gezdim. Tekrar Otosansit’e gittim. Burada afişi söktüm ve çöpe attım. Bunu serüven olsun diye yaptım. Bu görüntüleri çekip, paylaşmadım. Kimin çektiğini bilmiyorum, pişmanım” dedi.

Karayolları Kanunu'na muhalefetten 132 TL ceza

s-f8ace6e1cf211e55bd410950cdbce0e15497e4
R.M.O.'ya 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun 26/3 maddesinde bulunan 'araçların dıştan bulundurulması gerekli işaretlerden başka, araçlara izin alınmaksızın reklam, yazı, göze çarpan, fotoğraf, şekil, sembol, duyuru, flama, sancak ve benzerlerini takmak, kâğıda dökmek, sesli ve aydınlatılmış donanımları bulundurmak' suçundan 132 lira para cezası kesildi. R.M.O. emniyetteki işlemlerinin arkasında adliyeye sevk edildi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER