Kovid-19 turizmi nasıl değiştirecek

HELLO! Stories, Jolly Tur işbirliği ile Instagram yayınında seyahat yazarı ve yolcu Özlem Avcıoğlu'nun evine konuk oldu, koronavirüs pandemisinin gezi alışkanlıklarımızı nasıl değiştireceği masaya yatırıldı. HELLO! Yayın Direktörü Melda Narmanlı Çimen'in sorularını yanı.

Kovid-19 turizmi nasıl değiştirecek

HELLO! Stories, Jolly Tur işbirliği ile Instagram yayınında seyahat yazarı ve yolcu Özlem Avcıoğlu'nun evine konuk oldu, koronavirüs pandemisinin gezi alışkanlıklarımızı nasıl değiştireceği masaya yatırıldı.

HELLO! Yayın Direktörü Melda Narmanlı Çimen'in sorularını yanıtlayan Avcıoğlu'na kadar evlerde kaldığımız bu süreçte en fazla seyahati özledik.

Önümüzdeki sürecin seyahat trendlerini, seyahatte nelerin değişeceğini yorumlayan Avcıoğlu'na göre 'Seyahatin adı Eko Turizm' olacak... Eko Turizm için 3 önerge sunan Avcıoğlu, Türkiye ve dünyada her şey normale dönünce gözde haline gelebilecek gözde destinasyonlarını da anlattı...

İnsanların olur ya ev, ola ki tekne kiralamaya da yönelebileceğini düşünen Avcıoğlu'nu anlatımıyla seyahatte oluşacak yeni trendler şöyle:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER