Azerbaycan’ın tatlı zinciri Türkiye’ye geliyor

Dünyanın bambaşka lezzetlerini birleştiren, özel tasarımları ve değişik özel ürünleri ile uyarı çeken Azerbaycan'ın tatlı, kuruyemiş ve doğal lezzetler zinciri Xurcun, Türkiye'ye geliyor.2015 yılında Vugar Maharramov göre kurularak doğal kuru meyve, kurabiye, tatlı ve egzotik.

Azerbaycan’ın tatlı zinciri Türkiye’ye geliyor

Dünyanın bambaşka lezzetlerini birleştiren, özel tasarımları ve değişik özel ürünleri ile uyarı çeken Azerbaycan'ın tatlı, kuruyemiş ve doğal lezzetler zinciri Xurcun, Türkiye'ye geliyor.2015 yılında Vugar Maharramov göre kurularak doğal kuru meyve, kurabiye, tatlı ve egzotik çaylar satan Xurcun'un, 10 mağazasıyla Bakü'de hizmet verdiği belirtildi. Xurcun'un, geliştirdiği varlıklı konseptle özel tatları mağazalarında ve online ortamda tüketiciye sunduğu bildirildi.

Xurcun'un özgün lezzetleri ile Türkiye pazarına girmeye hazırlandıklarını ifade eden Vugar Maharramov, ''Gerçek bir Azerbaycanlı yurtsever olarak, Xurcun'un fikri ve konsepti üstünde çalışmaya başladığımda esas amacım sadece kaliteli, en iyi tadı ve doğal ürünleri olan bir marka üretmek yok, bununla birlikte asırlık tarihi ve varlıklı kültürü ile Azerbaycan'a destek etmekti. Derhal ise yurtdışında kıymetli bir temsilcilik bırakmak için markamızı Türkiye'ye getirmeye hazırlanıyoruz. Yakın zamanda Türkiye'de butik mağazalarımızı açacağız. Ayrıca online satışlarımız da olacaktır'' dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER