Büyük Usta Rasim Öztekin Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 8 Mart'ta 62 yaşında hayatını kaybeden Türk tiyatrosunun usta ismi Rasim Öztekin, son yolculuğuna uğurlanıyor. Öztekin'in Türk bayrağına sarılı ve üzerine Galatasaray bayrağı da konulan tabutu, önce mezun olduğu Galata.

Büyük Usta Rasim Öztekin Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 8 Mart'ta 62 yaşında hayatını kaybeden Türk tiyatrosunun usta ismi Rasim Öztekin, son yolculuğuna uğurlanıyor.

s-d9d396524edd5b580e6bb8df79de5e4a8a70d6
Öztekin'in Türk bayrağına sarılı ve üzerine Galatasaray bayrağı da konulan tabutu, önce mezun olduğu Galatasaray Lisesi'ne getirildi. Buradaki törenin ardından cenaze, Öztekin'in profesyonel tiyatro hayatına başladığı Ses Tiyatrosu önünde cenaze aracından indirildi.

Son kez tiyatro sahnesinde

s-3c8ba27b77ad737d771400fbd5093b2ff770c2
Tören mangası usta oyuncunun tabutuna omuz vererek, tiyatro sahnesine getirdi. Ailesi, sevenleri ve sanat camiasından çok sayıda kişi, usta oyuncu için son görevlerini  yapmak üzere tiyatro salonuna geldi.Öztekin'in kendisi gibi oyuncu olan kızı Pelin Öztekin, gözyaşlarını tutamadı.Öztekin'in cenaze namazı buradaki törenin ardından, saat 15.00'te Zincirlikuyu Camii'nde kılınacak. Öztekin'in cenazesi, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedilecek
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER