Canlı Yayında 'Yandaş' Tartışması: 'Ben Gazeteciyim' Sözüne İYİ Partili Dervişoğlu Kahkaha Attı

HaberTürk'te canlı yayında İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, "Ben gazeteci olarak buradayım" deyince İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu kahkaha attı.

Canlı Yayında 'Yandaş' Tartışması: 'Ben Gazeteciyim' Sözüne İYİ Partili Dervişoğlu Kahkaha Attı

HaberTürk'te canlı yayında İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, "Ben gazeteci olarak buradayım" deyince İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu kahkaha attı. O anların görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Canlı Yayında 'Yandaş' Tartışması: 'Ben Gazeteciyim' Sözüne İYİ Partili Dervişoğlu Kahkaha AttıCanlı Yayında 'Yandaş' Tartışması: 'Ben Gazeteciyim' Sözüne İYİ Partili Dervişoğlu Kahkaha Attı HaberTürk'te yayınlanan Kübra Par ile Açık ve Net'te Hadi Özışık ve Müsavat Dervişoğlu arasında tartışma çıktı. Özışık, "Ben gazeteci olarak buradayım" deyince İYİ Parti İzmir milletvekili ve Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu güldü ve “Siz iktidar yanlısı bir gazetecisiniz” dedi.Özışık ise “Ben iktidar yanlısı bir gazeteci değilim” yanıtını verdi.

O anların görüntüleri de sosyal medyada gündem oldu

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Pandemide 20 Bin Tahmini! Vaka Sayılarının Ne Zaman Artması ve Düşmesi Bekleniyor? - Ortamlarda 'Tedbir' Dersiniz: Sağlık Bakanı Koca Bu Sefer de Defin Töreninde Objektiflere Yakalandı - Genç Kadın Dehşeti Yaşadı! İnternetten Çağırdığı Tesisatçı Tarafından Tacize Uğradı, Evi Yakıldı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER