Çay Saatinizi Lezzetlendirecek Enfes Şam Kurabiyesi Nasıl Yapılır?

Çayın yanına afiyetle yiyeceğiniz nefis mi nefis bir önerimiz var! Şam kurabiyesinin enfes lezzeti ile ayrıca kendinizi hem de evdekileri mutlu edin! Nehir Saatinizi Lezzetlendirecek Enfes Şam Kurabiyesi Nasıl Yapılır?Nehir Saatinizi Lezzetlendirecek Enfes Şam Kurabiyesi Nasıl Yapılır.

Çay Saatinizi Lezzetlendirecek Enfes Şam Kurabiyesi Nasıl Yapılır?

Çayın yanına afiyetle yiyeceğiniz nefis mi nefis bir önerimiz var! Şam kurabiyesinin enfes lezzeti ile ayrıca kendinizi hem de evdekileri mutlu edin! Nehir Saatinizi Lezzetlendirecek Enfes Şam Kurabiyesi Nasıl Yapılır?Nehir Saatinizi Lezzetlendirecek Enfes Şam Kurabiyesi Nasıl Yapılır?

ŞAM KURABİYESİ

200 gram tereyağı2 yumurta1 SB toz şeker1 portakalın kabuğu1/4 SB portakal suyu4 TK yoğurt1/2 TK karbonat1/2 TK kabartma tozu1 paket vanilin4,5-5 SB un

Kaplamak için:

Toz şekerOda sıcaklığındaki tereyağı, yumurta, portakal suyu, portakal kabuğu ve yoğurdu karıştırın. Üzerine kuru malzemeleri ilave edin. Unu azar azar döküp yoğurun. Hamurdan küçük parçalar koparın ve toz şekere bulayın. Üstüne x şeklinde çentik atın. Evvelden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirin.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER