Cinsel ilişki fantezisi için tutulan iki adam ellerinde palalarla yanlış eve girdi

Avustralya'da geçen yaz aylarında bir kişinin cinsel ilişki fantezisini gerçekleştirmek için tutulan iki adamın ellerinde palayla hatalı eve "daldığı", ancak kısa zaman sonradan yaptıkları hatayı ayrım ettiği ortaya çıktı.

Cinsel ilişki fantezisi için tutulan iki adam ellerinde palalarla yanlış eve girdi

Avustralya'da geçen yaz aylarında bir kişinin cinsel ilişki fantezisini gerçekleştirmek için tutulan iki adamın ellerinde palayla hatalı eve "daldığı", ancak kısa zaman sonradan yaptıkları hatayı ayrım ettiği ortaya çıktı. Olay, adamlardan birinin mahkemede "Özel mülke silahla girme" suçundan aklanmasının peşinde basına yansıdı.

"İÇ ÇAMAŞIRIYLA BAĞLIYKEN SÜPÜRGEYLE OKŞANMA" FANTEZİSİ

İki adamın, ismi paylaşılmayan bir kişi göre "iç çamaşırlarıyla bağlıyken bir süpürgeyle okşanma" fantezisini yerine getirmek için tutulduğu öğrenildi.

BBC'nin aktardığına tarafından alıcı, çiftle anlaştıktan sonradan 30 kilometre uzağa taşındı oysa belirledikleri tarihten önce onlara taşındığını bildirmeyi unuttu. Bunun üstüne tutulan çift, sabah erken saatlerde eski adrese girdi.

YANLIŞ EVE GİRDİKLERİNİ FARK ETTİ

Eve yeni taşınan birey, yatağının başında pala tutan iki adam gördü. Çift, kısa süre içinde yanlış eve geldiklerini gördü. Duruşma kayıtlarına tarafından palalı adamlardan biri, "Kusura bakma kanka" dedikten daha sonra evden çıktılar. Palaların "rol icabı" getirildiği açıklama edildi.

HAKİM FENA NİYET OLMADIĞINA KANAAT GETİRDİ

Çift daha sonra doğru adrese gitti oysa bu sefer de müşterileri, birinin cebinde "kocaman bir tabanca olduğunu" gördü ve bu kesici aletleri dışarıda bırakmalarını istedi.

Dominant, yaşananların bilinçli olmadığına ve kötü niyet içermediğine karar verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER