Devlet Bahçeli: 'İzmir'de Enkaz Altında Kalan CHP Zihniyetinin Belediyecilik Anlayışının Olduğu Belgelenmiştir'

MHP lideri Bahçeli, yaptığı açıklamada İzmir depremine ilişkin CHP'yi hedef aldı ve "CHP'nin sütten çıkmış ak kaşık gibi davranıp suçlu araması küstahlık" yorumunda bulundu. 'CHP'nin sütten çıkmış ak kaşık gibi davranıp suçlu araması küstahlık'Bahçeli, açıklaması.

Devlet Bahçeli: 'İzmir'de Enkaz Altında Kalan CHP Zihniyetinin Belediyecilik Anlayışının Olduğu Belgelenmiştir'

MHP lideri Bahçeli, yaptığı açıklamada İzmir depremine ilişkin CHP'yi hedef aldı ve "CHP'nin sütten çıkmış ak kaşık gibi davranıp suçlu araması küstahlık" yorumunda bulundu.

'CHP'nin sütten çıkmış ak kaşık gibi davranıp suçlu araması küstahlık'

s-b7c5d03c09063cdae8e660d8b9894f0a15a1ac
Bahçeli, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"CHP'nin sütten çıkmış ak kaşık gibi davranıp suçlu araması küstahlıktır. İnsanlık fukaralarının her çıkışı, deprem enkazından daha tehlikeli boyutlar içermiştir. Türk milleti her şeyin farkındadır. Ekonomik saldırılara boyun eğmesini dileyen iç ve dış mihrakların foyaları ortaya çıkmıştır. CHP'nin tahrik ve taciz çabaları nafile bir gayrettir.Haksız yere partimizi suçlayan, hükümet töhmet altında bırakmaya çalışan omurgasız CHP'nin melanet oyunu bozulmuştur."

Bahçeli, İzmir depremine ilişkin CHP'nin belediyecilik anlayışını eleştirdi

Bahçeli, İzmir depremine ilişkin CHP'nin belediyecilik anlayışını eleştirdi Bahçeli, İzmir depremine ilişkin CHP'nin belediyecilik anlayışını eleştirdi 5fa3efbb592804d51583489e.jpg

Erdoğan da, bugünkü açıklamasında 1939 yılında yaşanan deprem üzerinden CHP'ye yüklenmişti.

Erdoğan: '1939'daki Depremde 33 Bin Kişi Öldü, CHP Sözcüsünün Dedesi İçişleri Bakanıydı'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER