Dini Nikahlı Eşini 7 Yerinden Bıçaklayan Adamın İfadesi: 'Eşim Ölmemiş, Pişman Değilim'

Aksaray'da 23 yıldır dini nikahla birlikte yaşadığı 2 çocuğunun annesi Yeter Çekiç'i (44), 7 yerinden bıçaklayan Bayram Çınar (49), adliyeye sevk edildi. Çınar'ın ilk ifadesinde, ''Beni aldatıyordu, onun için ekmek bıçağıyla bıçakladım.

Dini Nikahlı Eşini 7 Yerinden Bıçaklayan Adamın İfadesi: 'Eşim Ölmemiş, Pişman Değilim'

Aksaray'da 23 yıldır dini nikahla birlikte yaşadığı 2 çocuğunun annesi Yeter Çekiç'i (44), 7 yerinden bıçaklayan Bayram Çınar (49), adliyeye sevk edildi. Çınar'ın ilk ifadesinde, ''Beni aldatıyordu, onun için ekmek bıçağıyla bıçakladım. Eşim ölmemiş, pişman değilim. Bu yüzden de beni tutuklayacaklarını sanmıyorum'' dediği belirtildi.

s-37b7c657dfaab12c8be99949c4cc4f3dac1e75
Olay, dün saat 16.00 sıralarında Hasas Mahalesi 6601 Sokak'ta meydana geldi. Bayram Çınar, 23 yıldır dini nikahla birlikte yaşadığı 2 çocuğunun annesi Yeter Çekiç'i, aralarında çıkan tartışma sonucu 7 yerinden bıçaklayıp, kaçtı. Yaralanan Çekiç, çağırılan ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Çekiç'in hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.Polis tarafından yakalanıp gözaltına alınan Bayram Çınar, sağlık kontrolüne götürüldüğü sırada kendisini görüntüleyen gazetecilere, eşini kendisini aldattığı için bıçakladığını öne sürdü.

"Beni tutuklayacaklarını sanmıyorum"

s-a5d79161ba77c8af1cdcd8b88f9a2abff59bc9
Çınar'ın emniyetteki ilk ifadesinde ise, ''Beni aldatıyordu, onun için ekmek bıçağıyla bıçakladım. Eşim ölmemiş, pişman değilim. Bu yüzden de beni tutuklayacaklarını sanmıyorum'' dediği belirtildi.İşlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen Çınar, sağlık kontrolü için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Bu sırada Yeter Çekiç'in yakınları ise Çınar'a tepki gösterdi.

Ne olmuştu?

Eşini Yedi Yerinden Bıçaklayan Şüpheliden Tuhaf Savunma: 'Ben Yedi Dil Biliyorum...'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER