Dün Tutuklanan Enis Berberoğlu Tahliye Oldu

Dün TBMM'de milletvekilliği düşürülen ve kalan cezasını sürüklemek üzere cezaevine gönderilen CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, koronavirüs önlemi olarak tutuklu bulunduğu yarı açık cezaevinden terhis oldu. Yargılandığı davada, ‘siyasi ve askeri casusluk maksadıy.

Dün Tutuklanan Enis Berberoğlu Tahliye Oldu

Dün TBMM'de milletvekilliği düşürülen ve kalan cezasını sürüklemek üzere cezaevine gönderilen CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, koronavirüs önlemi olarak tutuklu bulunduğu yarı açık cezaevinden terhis oldu.

s-56ed2a14cf0866c5bd6e30cfc091ada7cf24bc
Yargılandığı davada, ‘siyasi ve askeri casusluk maksadıyla devletin güvenliği ya da iç veya dış siyasal yararları bakımından dar kalması gereken bilgileri açıklamak' suçundan 5 sene 10 ay hapis cezası alan ve Yargıtay tarafından cezası onanan CHP'li Enis Berberoğlu’nun milletvekilliği, TBMM’de düşürülmüştü.Meclis’teki kararın arkasından dün akşam saatlerinde Bakırköy’deki evinde gözaltına alınan Berberoğlu, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Maltepe L Tipi Cezaevine gönderilmişti.Sözcü'den Damla Güler'in verdiği bilgiye göre, Enis Berberoğlu, koronavirüs önlemleri zarfında cezaevinden çıktı.Ayrıntılar geliyor...
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER