Emniyet Ümitcan Uygun'un Arkadaşı Hakkında Açıklama Yaptı: 'Adli İşlem Başlatıldı'

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Aleyna Çakır cinayetinin şüphelisi Ümitcan Uygun'un arkadaşı olduğu öne sürülen G.Ö.'nün bir kadını darp ederken kaydedilen görüntülerinin eski tarihli olduğunu ve olaya karışan 3 şüphelinin tespit edilerek haklarında adli işlem başlatıldığ.

Emniyet Ümitcan Uygun'un Arkadaşı Hakkında Açıklama Yaptı: 'Adli İşlem Başlatıldı'

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Aleyna Çakır cinayetinin şüphelisi Ümitcan Uygun'un arkadaşı olduğu öne sürülen G.Ö.'nün bir kadını darp ederken kaydedilen görüntülerinin eski tarihli olduğunu ve olaya karışan 3 şüphelinin tespit edilerek haklarında adli işlem başlatıldığını açıkladı.

s-2f0a4eca8c84e03f1cce85b5ceead6040c9ae0
Kamuoyunda Aleyna Çakır ismiyle bilinen Sema Esen'in şüpheli ölümüyle ilgili hakkında soruşturma yürütülen Ümitcan Uygun'un arkadaşı olduğu iddia edilen G.Ö.'nün, bir kadına şiddet uygularken kaydedildiği görüntüler sosyal medyaya yansıdı.Görüntülerde, G.Ö.'nün yerde yatan kadına hakaret ederek, tekme ve yumruklarla şiddet uyguladığı görüldü. Söz konusu görüntülerin Twitter'da yayınlanmasının ardından, çok sayıda sosyal medya kullanıcısı duruma tepki göstererek, G.Ö.'nün tutuklanmasını istedi.

Olay günü gözaltına alınmış

s-91812ed6463c8910c2a5dad238eb793e702513
Yapılan araştırmada, olayın 16 Mart 2020 tarihinde meydana geldiği, G.Ö.'nün olay sonrası polis ekiplerince gözaltına alındığı, mağdur kadının şikayetçi olmaması üzerine de G.Ö.'nün serbest bırakıldığı öğrenildi.

'Haklarında işlem başlatıldı'

s-b74eb6e521b25ed3fedec82ff3e276eb34cfa5
Ankara Emniyet Müdürlüğü, Ümitcan Uygun'un arkadaşı G.Ö.'nün, bir kadını darbederken çekilen görüntüleriyle ilgili açıklama yaptı. Emniyetten yapılan açıklamada "Görüntüler 2020 yılı Ağustos ayına ait olup, olaya karışan 3 şüpheli tespit edilerek haklarında adli işlem başlatılmış ve 03.10.2020 tarihinde Cumhuriyet Başsavcılığına intikal ettirilmiştir" denildi. Uber Bugünden İtibaren Başkent Sokaklarında - Büyük Usta Rasim Öztekin Son Yolculuğuna Uğurlanıyor - Rusya ve Çin, Ay'da Ortak Bir Uzay İstasyonu İnşa Etmeyi Planladıklarını Açıkladı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER