Erdoğan'ın Sosyal Medya Çıkışı Sonrası FEMEN'den Çağrı: 'Tüm AKP'lilerden Takviye Bekliyoruz!'

Sosyal Medya platformlarını eleştirip "Bunlar ahlaksız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a FEMEN Türkiye'den alegorik cevap geldi.

Erdoğan'ın Sosyal Medya Çıkışı Sonrası FEMEN'den Çağrı: 'Tüm AKP'lilerden Takviye Bekliyoruz!'

Sosyal Medya platformlarını eleştirip "Bunlar ahlaksız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a FEMEN Türkiye'den alegorik cevap geldi. Sosyal medyadan paylaşılan mesajda "Erdoğan, FEMEN denen bu ahlaksızları durdurmak için bir adım atmalı ve Twitter'ı açık tutmalı. Bütün AKP'lilerden yardım bekliyoruz!" denildi. 

s-7cb198c118c5fa8507f12974f1c0fd083d66e4
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün yaptığı açıklamada Hazine ve Maliye Bakanı Patent Albayrak ve eşi Esra Albayrak'a sosyal medyadan gelen hakaretlere karşı çıktı. Sosyal medyanın denetleme altına alınması gerektiğini gösteren Erdoğan, "Niçin YouTube, Twitter, Netflix gibi sosyal medyalara aleyhinde olduğumuzu anlıyor musunuz? Bu ahlaksızlıkları ortadan kaldırmak için. Bunlar etik sahibi yok" dedi Erdoğan: 'Sosyal Medya Mecralarının Tamamen Kaldırılmasını, Denetim Edilmesini İstiyoruz' -

FEMEN'den Erdoğan'a yanıt

s-6aa3d45f05c9a298747d4f60a9735db0a72484
Erdoğan’ın açıklamalarının arkasından FEMEN Türkiye sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Mesajda "FEMEN Türkiye Twitter’da “Birkaç sene önce Twitter kapatıldığında Twitter'a giriş için gerekli olan DNS ayarlarını bu şekilde paylaşmıştık. Tekrar kapatılırsa yine paylaşırız. Erdoğan, FEMEN denen bu ahlaksızları önlemek için bir adım atmalı ve Twitter'ı açık tutmalı. Tüm AKP'lilerden takviye bekliyoruz!” ifadelerine yer verildi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER