Erdoğan: 'Kanal İstanbul'un Temelini Haziran Sonu Atıyoruz'

Çamlıca Kulesi'nin açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, en çevreci partinin AKP olduğunu, yapılan yatırımlarla da bunu kanıtladıklarını söyledi.Çamlıca Kulesi'ni "Yeni dönemin sembol eserlerinden biri" olarak niteleyen Erdoğan, Kanal İstanbul'un temelinin de haz.

Erdoğan: 'Kanal İstanbul'un Temelini Haziran Sonu Atıyoruz'

Çamlıca Kulesi'nin açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, en çevreci partinin AKP olduğunu, yapılan yatırımlarla da bunu kanıtladıklarını söyledi.Çamlıca Kulesi'ni "Yeni dönemin sembol eserlerinden biri" olarak niteleyen Erdoğan, Kanal İstanbul'un temelinin de haziran sonunda atılacağını açıkladı. s-187f8c747749c0fdaa3ef7a9212d836ac1bd18
Cumhurbaşkanı Erdoğan Çamlıca Kulesi'nin açılış töreninde konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Çamlıca Kulesi

Televizyon ve radyo, medya kuruluşları ile haberleşme operatörlerine hizmet sağlayacak Çamlıca Kulemizin ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını Allah'tan diliyorum. Sadece ülkemizde değil tüm dünyada örnek teşkil edecek bu projeyi başarıyla hayata geçirmiş olduk. İletişim ve yayıncılık faaliyetlerinde tek verici tesisi modeline geçtiğimiz bu kule, Çamlıca'da görüntü kirliliğine son verdi. Aynı modeli, şartların müsait olduğu yerlerde ülke genelinde yaygınlaştırmayı planlıyoruz. 

"Çevrecilik lafla olmuyor"

Kim çevreci, işte bu ortada. AK Parti çevreciliğin ispatını bugüne kadar yaptığı yatırımlarla ortaya koymuş olan bir partidir. Çevrecilik lafla olmuyor, çevrecilik ispat-ı vücutla oluyor. Bunu yapan da biziz. Milyonlarca ağacı biz ülkemizin dört bir yanına diktik. Bir taraftan teröristler geldiler, yaktılar yıktılar. Biz ise o yakılan, yıkılan yerlere hemen anında ağaçları diktik. AK Parti budur. Öyle lafla peynir gemisi yürümüyor. Ancak ispat edeceksin. 

"Yeni dönemin sembol eserlerinden biri"

Boğaz'a hakim bir manzaranın üzerinde deniz seviyesinden itibaren 587 metre uzunluğa sahip bu kule, aynı zamanda İstanbul'un en yüksek yapısı unvanına da sahiptir. Çamlıca'da faaliyete geçen kulemizi yeni dönemin en önemli yatırımlarından ve sembol eserlerinden biri olarak görüyorum. Kule bünyesindeki sosyal tesislerin de Türk turizmine önemli katkı sağlayacağı açıktır.

"Kanal İstanbul Haziran'da"

İnşallah haziran ayının sonunda Kanal İstanbul'u şehrimize kazandırmak üzere temelini atıyoruz. Kanal İstanbul'u İstanbul'a kazandırdığımızda İstanbul'un hem coğrafi hem stratejik hem tabii güzelliği bir kat daha artacaktır. Kanal İstanbul'un sağında, solunda 2 şehir inşa edeceğiz. Bu 2 şehirle İstanbul bir başka olacak

Erdoğan'ın konuşması için

Erdoğan'ın konuşması için Erdoğan'ın konuşması için 60b22c33a56ce3d43e43df69.jpg
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER