Erdoğan 'Nüfus Artışımız Düşüyor' Dedi ve Ekledi: 'Ailemize Yönelik Çok Büyük Operasyon Çekiliyor'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Nüfus artış hızımızın neredeyse yarı yarıya düştüğünü gördük.

Erdoğan 'Nüfus Artışımız Düşüyor' Dedi ve Ekledi: 'Ailemize Yönelik Çok Büyük Operasyon Çekiliyor'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Nüfus artış hızımızın neredeyse yarı yarıya düştüğünü gördük. Avrupa ülkeleri bu tehditle uzunca bir süredir karşı karşıya. Türkiye'nin aynı akıbete düçar olmasına izin vermeyeceğiz." dedi.

Erdoğan ayrıca "Filmiyle, dizisiyle, müziğiyle, internetiyle ve daha nice mecralarıyla ailemize yönelik çok büyük operasyonlar çekiliyor" ifadelerini kullandı.

s-73be91b7e632553eedeced3d273d0b822d6a33
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, partisinin Adana, Hakkari, İstanbul, Manisa, Malatya, Şanlıurfa ve Tokat İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı.Erdoğan burada yaptığı konuşmanın bir bölümünde "Gençlerimize en az 3 çocuk mümkünse daha fazla çocuk tavsiyesinde bulunuyoruz. İşte geçtiğimiz günlerde 2020 nüfus istatistiklerimiz yayınlandı. Ülkemizin nüfusu 84 milyona yaklaşmakla birlikte nüfus artış hızımızın yarı yarıya düştüğünü gördük. Nüfusumuz azalmaya dahi başlayabilir. Avrupa ülkeleri bu tehditle uzunca bir süredir karşı karşıya. Türkiye'nin aynı akıbete düçar olmasına izin vermeyeceğiz. Bu iş öyle parayla pulla olmaz. Aileyle sahip çıkmaktan geçiyor" ifadelerini kullandı.

"Ailemize yönelik çok büyük operasyonlar çekiliyor"

s-7f0922219c16420c07677ef2d6922cc323513d
Kadının sarıp sarmaladığı, şefkati ve dirayetiyle kucaklamadığı bir ailenin dağılıp gitmesinin kaçınılmaz olduğuna dikkati çeken Erdoğan, şöyle devam etti:"Batı'da ailenin çöküşü, kadının metalaştırılıp bu kutlu vazifeden uzaklaştırılmasıyla başlamıştır. Aynı oyunu bizim de üzerimizde oynamaya çalışıyorlar. Televizyonuyla, filmiyle, dizisiyle, müziğiyle, internetiyle ve daha nice mecralarıyla ailemize yönelik çok büyük operasyonlar çekiliyor." Mersin'deki 'Gizemli Ev' Google'ın Haritalar Hizmetinde İşaretlendi - İstanbul'un Nüfusu Azaldı... Pandemi, Köyden Kente Göçü Tersine mi Çeviriyor? - İsrail'de 'Aşı Olana İçki Hediye' Kampanyası
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER