Ermenistan Kamu Radyosu, Serdar Ortaç'tan Sonra Tarkan ve CZN Burak'ın Askerlik Fotoğraflarını Kullandı

Ermenistan Kamu Radyosu geçtiğimiz günlerde Serdar Ortaç'ın fotoğrafını 'Öldürülen Azerbaycan askerleri' haberinde kullanmıştı.

Ermenistan Kamu Radyosu, Serdar Ortaç'tan Sonra Tarkan ve CZN Burak'ın Askerlik Fotoğraflarını Kullandı

Ermenistan Kamu Radyosu geçtiğimiz günlerde Serdar Ortaç'ın fotoğrafını 'Öldürülen Azerbaycan askerleri' haberinde kullanmıştı. Radyonun aynı şekilde pop sanatçısı Tarkan ve sosyal medya fenomeni CZN Burak'ın da fotoğraflarını aynı şekilde kullandığı ortaya çıktı. 

s-f7cf54e0b4391197b88c16fefced2cd1b2a2f9
Hürriyet'te yer alan habere göre, Erivan Radyosu olarak da bilinen Ermenistan Kamu Radyosu’nun yeni paylaşımında bu kez Tarkan, Aras Bulut İynemli ve şef Burak Özdemir’in (CZN Burak) fotoğraflarını kullandığı ortaya çıktı.

Tarkan’ın askerlik fotoğrafı sitede, “Bakü askerlerinin yüzde 99’unu kaybetse bile, iktidar uğruna durmayacaktır” haberinde kullanıldı.

s-13a59d7b96e8084e37dce1801444995dc07d42

Başka bir haberde ise sosyal medya fenomeni CZN Burak'ın askerlik fotoğrafı kullanıldı.

s-b8dbe79c2dbabc6d61a28f0e5c27eee70d8564
Ermenistan Kamu Radyosu’nun resmi internet sitesi, dün açıklama metni yayınlayarak teknik bir yanlışlık yapıldığını vurguladı: “21 Ekim’de yayımlanan ‘Güneyde zorlu çarpışmalar devam ediyor’ başlıklı makalede, teknik bir yanlış anlaşılma nedeniyle yanlış bir fotoğraf yayımlandı. Fotoğrafın, yayımlanan materyalin içeriğiyle ilgisi olmadığını belirtmek isteriz.” Açıklamanın ardından Türk ünlülerin fotoğrafları başka görsellerle değiştirildi.

Daha önce şarkıcı Serdar Ortaç'ın fotoğrafı da sitede benzer bir şekilde kullanılmıştı.

Ermenistan Kamu Radyosu 'Öldürülen Azerbaycan Askerlerinin Sayısı' Haberinde Serdar Ortaç'ın Fotoğrafını Kullandı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER