Esra Hankulu'nun Ölümüyle İlgili Gözaltına Alınan Ümitcan Uygun'un İlk İfadesi Ortaya Çıktı

Esra Hankulu’nun şüpheli ölümüyle ilgili gözaltına alınan Ümitcan Uygun, ifadesinde, “Geceyi beraber geçirdiğimiz doğru ancak ben sabah evden çıktığım sırada sağlıklı ve kendindeydi daha sonra evde bulunan diğer arkadaşları beni aradı” dedi. Ankara’da Aleyna Çakı.

Esra Hankulu'nun Ölümüyle İlgili Gözaltına Alınan Ümitcan Uygun'un İlk İfadesi Ortaya Çıktı

Esra Hankulu’nun şüpheli ölümüyle ilgili gözaltına alınan Ümitcan Uygun, ifadesinde, “Geceyi beraber geçirdiğimiz doğru ancak ben sabah evden çıktığım sırada sağlıklı ve kendindeydi daha sonra evde bulunan diğer arkadaşları beni aradı” dedi.

s-74adbdcbd0d2352e6dbc28158fbea884d6f41b
Ankara’da Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen‘in (21) ölümüyle ilgili hakkında soruşturma yürütülen Ümitcan Uygun, evinde ölü bulunan Esra Hankulu’nun (25) ölümüyle ilgili gözaltına alınmıştı.Ümitcan Uygun’un ilk ifadesinde, “Geceyi beraber geçirdiğimiz doğru ancak ben sabah evden çıktığım sırada sağlıklı ve kendindeydi daha sonra evde bulunan diğer arkadaşları beni aradı ve Esra’nın ağzından kan geldiğini söyledi ben de polise haber vermelerini istedim. Esra’nın hayatını kaybettiği için üzgünüm, ölümüyle bir ilgim yoktur” dediği öğrenildi.

Ne olmuştu?

Kamera Kayıtlarından Tespit Edildi: Ümitcan Uygun ile Bir Arada Olan Kadın Ölü Bulundu
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER