Fizik Profesörü, 'Sende Büyü Var' Diyen Falcıya 100 Bin TL Kaptırmış

Gazi Üniversitesi’nde Matematiksel Fizik Anabilim dalı Profesörü Arzu Y., ‘Sende büyü var’ diyen bir falcıya 100 bin lira kaptırdı. Falcı, genç kadına geçirdiği baskı günlerin nedeninin kendisine üretilmiş bir sihir olduğunu söyledi.

Fizik Profesörü, 'Sende Büyü Var' Diyen Falcıya 100 Bin TL Kaptırmış

Gazi Üniversitesi’nde Matematiksel Fizik Anabilim dalı Profesörü Arzu Y., ‘Sende büyü var’ diyen bir falcıya 100 bin lira kaptırdı. Falcı, genç kadına geçirdiği baskı günlerin nedeninin kendisine üretilmiş bir sihir olduğunu söyledi. Dini duyguları nedeniyle psikolojik zorlama altına giren Istek Y., dolandırıldığının farkına vardığında ise savcılığa kabahat duyurusunda bulundu.

s-efce2cfa92eb2d73d38b612211eaadf144b7a0
Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine tarafından Gazi Üniversitesi'nde matematiksel fizik anabilim dalında profesör olarak tahsis yapan Arzu Y., geçtiğimiz günlerde sosyal medya uygulaması aracılığıyla bir falcıyla tanıştı. Müneccim, genç kadına geçirdiği kuvvet günlerin nedeninin kendisine yapılmış bir sihir olduğunu söyledi. İnandığı falcıya bir tedarik para gönderen öğretim görevlisi, kendisine gönderilen dualar sonrası üzerinde bir ferahlama hissetti.

Katgoyla 'büyü bozmuş'

s-2ebca0c2f8decaeea4a65a6b7ce5ac878c42bb
Bu sırada müneccim, genç kadına kargoyla kendisine yapılan büyüleri dağıtmak adına gıda, içecek, kıyafet gibi farklı nesneler ve üstünde dualar yazılı kağıtlar göndermeye devam etti.Yaşadığı kötü günleri geride bırakan genç Prof. bir müddet daha sonra tekrar müneccim ile irtibat kurdu. Uzun bir vakit falcıyla iletişim halinde kalan Özlem Y. toplamda falcıya 100 bin lira gönderdi. İkilinin bir müddet sonradan arasındaki iletişim koptu.

"Büyü çözülmedi, seni şiddet günler bekliyor"

s-719245b2977ea98d5087517176624b4fe48216
İddiaya göre müneccim ısrarla aradığı profesöre, 'Sendeki sihir çözülmedi, gelecekte seni kuvvet günler bekliyor. Bunu engellememiz gerekli' diyerek para istemeye devam etti. Dini duyguları nedeniyle psikolojik baskı altına giren Prof. Hekim Açlık Y., dolandırıldığının farkına vardığında ise savcılığa kabahat duyurusunda bulundu. Profesörün şikayeti gerisinde falcı hakkında soruşturma başlatıldı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER