Fragman Geldi: Katil Bebek Chucky Dizi Uyarlamasıyla Geri Dönüyor!

1988 yılında çıkan Child’s Play (Çocuk Oyunu) filminden bu yana korku türünün en tanınan karakterlerinden biri haline gelen katil bebek Chucky, dizi uyarlamasıyla geri dönüyor.  Kayıp Rıhtım'dan Hakan Tunç'un haberine göre, orijinal yapımda Chucky’nin sesi olan Child’s .

Fragman Geldi: Katil Bebek Chucky Dizi Uyarlamasıyla Geri Dönüyor!

1988 yılında çıkan Child’s Play (Çocuk Oyunu) filminden bu yana korku türünün en tanınan karakterlerinden biri haline gelen katil bebek Chucky, dizi uyarlamasıyla geri dönüyor. 

s-4a1a2fcd2e54bfea148ce432962be83a0a5450
Kayıp Rıhtım'dan Hakan Tunç'un haberine göre, orijinal yapımda Chucky’nin sesi olan Child’s Play yaratıcısı Don Mancini ve Brad Dourif, Orion Pictures etiketiyle sinemalara gelen 2019 versiyonuna hiçbir şekilde dahil olmadı.Fakat Syfy kanalı için bir dizi hazırlamaya başladılar.

2017 tarihli Cult of Chucky’deki olayların devamı niteliğinde karşımıza çıkacak yapımda Fiona Dourif, Nica karakteri olarak geri dönecek.

s-8a1add9bd30a1ac6adbdfe1d173eb3b082fd91
Ayrıca serinin hayranlarının iyi şekilde tanıdıkları Alex Vincent ve Christine Elise McCarthy de Andy Barclay ve Kyle rollerini yeniden canlandırıyorlar.

Chucky’nin Comic-Con@Home etkinlikleri için hazırlanan panel ile yakında yayınlanmaya başlayacak olan dizinin resmi fragmanı da paylaşıldı.

Chucky’nin Comic-Con@Home etkinlikleri için hazırlanan panel ile yakında yayınlanmaya başlayacak olan dizinin resmi fragmanı da paylaşıldı.Chucky’nin Comic-Con@Home etkinlikleri için hazırlanan panel ile yakında yayınlanmaya başlayacak olan dizinin resmi fragmanı da paylaşıldı. Yeni fragman, Chucky’nin bir aileyi ve küçük bir kasabanın vatandaşlarını katletmeye başlamadan önce Zackary Arthur tarafından canlandırılan Jake adlı bir gencin kendisini satın almasına ve sonrasında gencin yaşadığı psikolojik travmalara odaklanıyor.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER