Geçim Sıkıntısı Çeken Anne ve Baba, Çocuklarını Akrabalarına Bırakıp İntihar Etti

İstanbul Zeytinburnu'nda henüz 1,5 yaşlarında bir çocukları bulunan ve ekonomik sıkıntıda oldukları belirtilen genç bir çift intihar etti.  ANKA'nın aktardığı habere göre, Zeytinburnu'nda oturan Elvan Demir, dün akşam saatlerinde ablasına uğrayarak, eşi Enver Demir'in rahatsı.

Geçim Sıkıntısı Çeken Anne ve Baba, Çocuklarını Akrabalarına Bırakıp İntihar Etti

İstanbul Zeytinburnu'nda henüz 1,5 yaşlarında bir çocukları bulunan ve ekonomik sıkıntıda oldukları belirtilen genç bir çift intihar etti. 

s-a0e544603c150c637d9c559df4c279a658c16d
ANKA'nın aktardığı habere göre, Zeytinburnu'nda oturan Elvan Demir, dün akşam saatlerinde ablasına uğrayarak, eşi Enver Demir'in rahatsız olduğunu bu nedenle hastaneye gideceklerini söyleyerek 1,5 yaşındaki kızını emanet etti. Ancak gecenin ilerleyen saatlerine rağmen kız kardeşinden haber alamayan ve telefonlarına cevap alamayan ablası, ağlamaya başlayan çocuğu da yanına alarak kardeşinin evine gitti. Ancak kapı açılmadı. Çocuğu komşulara bırakarak arayışını sürdüren aile, nihayetinde ev sahibinden aldıkları anahtarla eve girdiklerinde karı-kocayı ölmüş halde buldu.

Kaftancıoğlu: "Yoksulluk, açlık yok diyenler!"

s-aad6a423dbc65941a982fa38870f9db9a68d45
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da intihar ile ilgili sosyal medya hesabından "Yoksulluk, açlık yok diyenler! Bugün İstanbul’da Zeytinburnu ilçemizde 25’li yaşlarda karı-koca ekonomik sıkıntılarından dolayı küçük çocuklarını komşuya bırakarak intihar etti, cenazeleri Batman’a yola çıktı. Ufacık çocuğa mı yanalım, göçüp giden gencecik insanlara mı?" paylaşımında bulundu. Bakan Açıkladı: 65 Yaş Üstü Aşılama Yarın Başlıyor - Koronavirüste Bugün: 7 Bin 590 Vaka, 94 Can Kaybı - Beyza Buldağ'ın Tutuklanmasıyla İlgili İtiraz Reddedildi
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER