Haberden Daha Fazlası: Bundle Yeni Sürümü ile Hayatı Kolaylaştırıyor

Aylık 1 milyonun üzerindeki etkin kullanıcısıyla Türkiye'nin en sevilen haber uygulaması olan Bundle, yeniliklere devam ediyor! App Store ve Google Play kadar Türkiye ve global mağazalarda öne çıkarılarak kullanıcılara nasihat edilen Türk haber uygulaması Bundle, evvelden ücretli .

Haberden Daha Fazlası: Bundle Yeni Sürümü ile Hayatı Kolaylaştırıyor

Aylık 1 milyonun üzerindeki etkin kullanıcısıyla Türkiye'nin en sevilen haber uygulaması olan Bundle, yeniliklere devam ediyor! App Store ve Google Play kadar Türkiye ve global mağazalarda öne çıkarılarak kullanıcılara nasihat edilen Türk haber uygulaması Bundle, evvelden ücretli olarak sunduğu birçok özelliği bedava yapmanın yanısıra, bedava özelliklerine de yenilerini eklemeyi sürdürüyor. Peki Bundle 3.0’da kullanıcıları neler bekliyor?

Bundle kullanıcılarının favorisi olan iki özellik, Hava Durumu ve Finans eklentileri artık daha da elverişli!

s-3e28a15485d994e3e4c248ef55dc4eb7530400
Dünyanın en isabetli hava durumu tahminlerini sunan ve havayolları kadar da seçim edilen Norveç Meteoroloji Enstitüsü verilerini kullanan Bundle Hava Durumu eklentisi, Türkiye'de ve dünyada nerede bulunursanız bulunun dilediğiniz konuma ait en aktüel ve içten hava durumu bilgisini önünüze getiriyor. Döviz kurları ve altın fiyatları ile dünyanın önde gelen borsa endekslerinin yanı sıra, Bitcoin ve Etherium gibi kripto paraların da değerlerini takip edebileceğiniz Bundle Finans eklentisi ise özgün bir tecrübe sunuyor.

Hava Durumu ve Finans bildirimleri bedava ayla geldi, Daily Bundle yenilendi!

s-77cddc551bd50ad4b1a661bd4fe8c41b410a5f
Evvelden yalnızca Premium abonelere sunulan günün hava durumu tahminleri ile piyasa başlangıç ve kapanış değerlerini, artık bütün Bundle kullanıcıları ücretsiz olarak bildirim alabiliyor.

Fakat Bundle'ın bu sürümde sunduğu en manâlı özellik, ‘Daily Bundle’ olarak karşımıza çıkıyor.

s-ad4c875910207308e9dece49098f236bfc88b8
Gündemin öne çıkan haberlerini ve günün popüler başlıklarını derleyen Daily Bundle, günün sonunda bildirim olarak iletiliyor; ve kullanıcıların ilgi alanlarına tarafından kişiselleştirilerek çoğu bambaşka konudan haberleri de içeriyor. Gündemi tek bakışta taramak isteyenlerin vazgeçilmezi olacak bu nitelik de yine tüm Bundle kullanıcıları için bedava.iOS kullanıcılarının sabırsızlıkla beklediği bütün otomatik gece modu özelliği de bu sürümün öne meydana çıkan yeniliklerinden. Başvuru ayarlarından karanlık modu ‘otomatik’ olarak seçen kullanıcılar, Bundle'ı cihazlarının sistem tercihleri ile senkronize kullanabiliyor.

Bundle bütün bu yenilikleri hayata geçirirken, kurumsal kimliğini de unutmamış.

s-1db232536002040b1394427b98435d30b45b7b
Dinamik ve modern arayüzü ile kullanıcıların vazgeçilmezi olan başvuru, yeni sürümde kullanıcıların karşısına yepyeni bir logo ile çıkıyor.Bundle 3.0'ın yeniliklerini keşfetmek için iOS veya Android cihazınıza acilen indirin ve Onedio’yu takip ettiğiniz kaynaklar arasına ekleyin.İndirmek için buraya tıklayabilirsiniz.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER