Hangi Pop Müzik Dönemine Aitsin?

''Yoo canım, ben daha çok jazz...'' diyenimiz bile pop müziği kıyısından köşesinden tatmış, günlerce ağzına nakaratlar dolamıştır.

Hangi Pop Müzik Dönemine Aitsin?

''Yoo canım, ben daha çok jazz...'' diyenimiz bile pop müziği kıyısından köşesinden tatmış, günlerce ağzına nakaratlar dolamıştır. Peki yıldan yıla hatta günden güne değişim belirten pop müzik kültürünün sen hangi dönemine aitsin?!

1. Kuru kuru deneme gitmez, önden bir kahveyle başlayalım... Hangisini seçim edersin?

Latte
Frappe
Türk Kahvesi
Filtre Kahve
Buzlu Kahve
Mocha

2. Bir şarkı yazacak olsaydın, bunu kim veya ne için yazardın?

3. Peki aşağıdaki hit şarkılardan birini seçim etken gerekseydi...

Adele - Hello
Mabel Matiz - Gel
Major Lazer - Lean on
Gülşen - Bangır Bangır
Kaan Tangöze -Bekle Dedi Gitti

4. Ve acilen eski sevgilin kapında belirdi...

5. Hangi süre diliminde yaşamak isterdin?

80'ler
70'ler
60'lar
50'ler
40'lar
Rönesans

6. yeniden olsa, yeniden izlerim dediğin diziyi seçer misin?

Aşk-ı Memnu
Çemberimde Gül Oya
Avrupa Yakası
Leyla ile Mecnun
İkinci Bahar
1 Erkek 1 Bayan

7. Seni en çok hangi şart mutsuz ederdi peki?

Terk edilmek.
Reddedilmek
Kandırılmak
Depresyon
Geçmiş
Vedalar

8. Son olarak, sana dünyanın en iyi düetini yapma şansını tanıyoruz! Seninle beraber sahnede kim devleşecek?!

Madonna
Enrique Iglesias
Rihanna
Beyonce
Justin Bieber
Taylor Swift

3. Jenerasyon!

s-9998cbc7bb24c1c222b9240ae7dcd38cef7a7d
Sen kuşkusuz anını yaşamış ve bunun tadını çıkaran birisin! Artık hüzünler seni boğmuş ve yormuş olacak fakat kendini defalarca daha eğlenceli şeylere vermişsin, fazla da iyi yapmışsın valla! Hüzünlerini de daha farklı ve kendi yolunda yaşıyorsun bundan böyle! Evet, vaktinde çok hoş şeyler yapan bir nesil vardı ama devir değişti ve sana tarafından de bunlara but uydurmak gerekiyor! Sen de bunu gayet hoş bir şekilde başarıyorsun, o yüzden seni 3. jenerasyona alıyor ve de grup arkadaşlarını açıklıyoruz: Ayşe Hatun Önal, Sıla, Murat Boz, Hadise, Murat Dalkılıç!

1. Jenerasyon!

s-643eb85b93fc4b6e2f6139f341545d43ceed21
Senin olağan bir pop müzik anlayışın var bunun sebebi de doğrusu o zamanlardaki pek fazla sanatçının, bugünlere hemen hemen yol açmış, herkese ilham olmuş olması. Tıpatıp sana oldukları gibi... Benzeri önceden daha hisliydi be şarkılar, halk müziği birbirine ''atar gider'' yapmadan evvel gözyaşları vardı. İşte sen duygulara değer veren birisi olduğun için 1. nesil aitsin. Muhtemel grup arkadaşların da aynen şu şekilde olurdu: Sezen Aksu, Sertab Erener, Levent Yüksel, Ajda Pekkan ve de Tarkan!

2. Jenerasyon!

s-454ebfb1adada27d1e1261eea1d65fa0106779
Sen her ne kadar ustalara saygını hiç kaybetmesen de onların yolunu peşine düşüp takip etmiş sanatçıları da öbür tutmuş ve de değerlendirmişsin. Kendini yeniliklere kapatmamışsın zaten. Geçmişi bir tutam da olsa geride bırakabilmeyi anlamak gerekir yok mi? Bu yüzden de belki bir tık daha hareketli ama duygulardan nasibini almış başarılı popçulardan yanasın, kısacası sen 2. jenerasyona aitsin! Mümkün grup arkadaşlarını saymak icabında bunlar: Bengü, Nil Karaibrahimgil, Yalın, Göksel ve de Emre Aydınlatılmış olurdu!

Her akşam canlı yayınlarla sevdiğin sanatçılar TV+ ile evine misafir oluyor.

s-cb5aea539ac0e1ce4ce1f60ecd37f2d91487c8
Dinlenecek ne değin konser varsa TV+'ta! Sen de anında indir! ').insertAfter("sectiondata-question-resultdata-question-result='*':visible figcaption"); $('#tvplusInstagram').click(function() gtag('event', "Instagram Button", ); }, 30) }); } else $('f882c014888b1bb6cacb5f44f32512796dc8e2bb
').insertAfter("section.entry.image:last figcaption"); $('#tvplusInstagram').click(function()); } })
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER