'Hediye Kız Arkadaşımın Babasına Teslim Edildi...' Sevgililer Günü'nde Hangi Şikayetler Geldi?

Şikayetvar, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde alışveriş siteleriyle ilgili gelen şikayetleri açıkladı.

'Hediye Kız Arkadaşımın Babasına Teslim Edildi...' Sevgililer Günü'nde Hangi Şikayetler Geldi?

Şikayetvar, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde alışveriş siteleriyle ilgili gelen şikayetleri açıkladı. Bir şikayette, "Kız arkadaşıma gönderdiğim çiçeği ve mesajı babasına teslim ettiler" ifadeleri yer aldı.

s-e2dbd694877a85776031c4ad151b788d7de086
14 Şubat Sevgililer Günü'nde online alışveriş sitelerinde, çiçek gönderiminde yaşanan en büyük sıkıntı zamanında gitmeyen siparişler, müşteri hizmetlerine ulaşamama, eksik ya da yanlış ürün gönderimi gibi sorunlar oldu.Şikayetlerden bazıları ise şöyle:“Sevgililer Günü’nde göndermiş olduğum gönderinin üzerine gizli olması gereken mesajımı A4 kağıda yazıp kolinin üzerine yapıştırmışlar. Nerede KVKK, nerede gizlilik? Mesajımı tüm kargocular da dahil herkes okudu. Kargo kız arkadaşımın babasına teslim edildi. Sağ olsunlar mesajı o da okudu.”

'İsimsiz hediye konseptinden rahatsızım.'

s-b7936ba7b17254526a343cfdef4b66578f0ec2
“Öncelikle tuhaf bir notla iş yerime gelen bir isimsiz hediye hakkında bilgi almak istiyorum. Aramama rağmen bilgi vermiyorlar. Kişinin gizliliğinden rahatsızlık duyuyorum. Bu ülkede onca kadın cinayeti yaşanırken sizin hala böyle gizli gönderilen bir konseptinizin olması çok yanlış. Tarafıma dönüş bekliyorum. Aksi takdirde savcılıkta arayacağım hakkımı.”

'Çiçekleri mezarlıktan toplasam bu kadar kötü olmazdı...'

s-fe15ebaff39f9336aaceee4ef3a79edcd40e1c
“Hayaller-hayatlar gibi olduğu için sinirden gülüyorum şu an. Hiç mi alakası olmaz fotoğraftaki çiçekle gelen çiçeğin. Çok komik bir duruma düştüm cidden. Kuryeye de kızamıyorsun adamlar ekmek parası peşinde bu saatte çalışıyor. Mezarlıktan toplasam bu kadar kötü olmazdı.”“21 adet gülü 222 liraya aldığım Sevgililer Günü hediyesi tam bir rezalet çıktı. Gülleri bahçeden ne buldularsa koparmışlar. Görselle alakası olmayan 18 adet gül bulup yollamışlar.” Sağlık Çalışanlarına Çirkin Saldırı! Pantolonunu İndirip Küfür Etti - TÜİK: 'Mutluyum' Diyenlerin Oranı Azaldı, Evliler ve Okul Bitirmeyenler Daha Mutlu - 5 Ürün Grubunun Satışına Yasak! Zincir Marketler İçin 7 Kritik Düzenleme
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER