İBB Altunizade'deki Metrobüs Yoğunluğu İçin Özür Diledi: 'Ek Sefer Koyuyoruz'

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun Altunizade metrobüs durağında oluşan yoğunluk nedeniyle vatandaşlardan özür diledi ve yarından itibaren ek seferler konulacağı bilgisini verdi.  Altunizade'de vatandaşların metrobüse ulaşımını sağlayan üst geçit ve .

İBB Altunizade'deki Metrobüs Yoğunluğu İçin Özür Diledi: 'Ek Sefer Koyuyoruz'

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun Altunizade metrobüs durağında oluşan yoğunluk nedeniyle vatandaşlardan özür diledi ve yarından itibaren ek seferler konulacağı bilgisini verdi. 

s-8793684170652bc93fb91d1a03c40b01e0a38e
Altunizade'de vatandaşların metrobüse ulaşımını sağlayan üst geçit ve metrobüs durağında dün yaşayan yoğunluk, bugün de devam etti.İşe ve okula gitmek için metrobüs hattını kullanan vatandaşlar, üst geçitte ilerlemekte zorlanırken, duraklardaki kalabalık nedeniyle araçlara binmekte güçlük çekti.Bu görüntüler sosyal medyada da çokça paylaşıldı.

Yarın sabahtan itibaren ek sefer konuluyor

s-80ab6130c966ede4c682f6c5b734b64241b4ed
İBB Sözcüsü Murat Ongun tarafından Twitter’da yapılan açıklamada yoğunluğun artan metro seferlerinden kaynaklandığını belirtti. Vatandaşlardan özür dileyen Ongun, yarın sabah Altunizade metrobüs durağına ek seferler konulacağını söyledi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER