İbrahim Kalın, Erkan Oğur Hakkında Konuştu: 'Söylediği Şeylere Şaşırdım, Üzüldüm'

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, türküsünün düzenlemesini yapmasının ardından gelen eleştirilere "Hatam olabilir" diye yanıt veren müzisyen Erkan Oğur'la ilgili olarak, "İlk iki gün, Erkan Oğur Bey'i üzmelerine çok üzüldüm.

İbrahim Kalın, Erkan Oğur Hakkında Konuştu: 'Söylediği Şeylere Şaşırdım, Üzüldüm'

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, türküsünün düzenlemesini yapmasının ardından gelen eleştirilere "Hatam olabilir" diye yanıt veren müzisyen Erkan Oğur'la ilgili olarak, "İlk iki gün, Erkan Oğur Bey'i üzmelerine çok üzüldüm. Kendisini arayıp konuştum. Birlikte susmaya karar verdik. Fakat üçüncü gün -belki yanlış hatırlayarak- söylediği şeylere şaşırdım ve üzüldüm" dedi.

s-81caad8ff1aa02d9cab081571f15315d04367f
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'ın, "Hiç Oldum" türküsünde kopuz çaldığı için eleştirilen müzisyen Erkan Oğur, gelen eleştirilere cevap vermişti.

Kalın, Oğur'un açıklamasına sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi

Sözü yormadan" diye başlayan Kalın, şunları söyledi: 
"İlk iki gün Erkan Oğur Bey'i üzmelerine çok üzüldüm. Kendisini arayıp konuştum. 'Bu pervasızca saldırılar sizi sakın mahzun etmesin' dedim. Birlikte susmaya karar verdik.  Fakat üçüncü gün -belki yanlış hatırlayarak- söylediği şeylere şaşırdım ve üzüldüm.  Keşke zorba saldırıların karanlık gölgesi, kendi irademiz ve muhabbetle paylaştığımız bu güzelliğin üzerine düşmeseydi. Canı sağ olsun. Herkes nasibinde ne varsa onu aldı."

Erkan Oğur, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın türküsüne eşlik etmişti

Cumhurbaşkanı Sözcüsü Kalın'ın Türküsünün Düzenlemesini Yapan ve Gitarıyla Eşlik Eden Erkan Oğur Gündemde -

Gelen eleştirilere cevap veren Oğur 'bu benim hatamdı' demişti

Erkan Oğur İlk Kez Konuştu: 'Sanırım Bu Benim Hatamdı'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER